Etüt Merkezi‘ne Vefat Eden Gazeteci Davut Çimen‘in İsmini Verdi

Şırnak Yeşeren Gençlik Derneği, yaklaşık bir ay önce iş yerinde yanarak hayatını kaybeden dernek yönetim kurul üyesi ve gazeteci Davut Çimen‘in ismini etüt merkezine verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Hatice Atan, "Geleceğimizin Aydınlık Yarınları Gençlerimiz Olacak adlı projemiz İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenmektedir. Projemizde 70 öğrenci faydalanması gerekirken 155 öğrenci bize başvurdu. Kimseyi geri çevirmedik. Malum hala evlerimizde çoğu gencimizin rahat bir çalışma ortamı yok biz devletimizin destekleriyle gençlerimize güzel ve verimli bir ortam hazırladık. İnşallah sınavda öğrencilerimiz güzel bir başarı elde edeceklerdir. Bu güzel, hayırlı,

ilim ve irfan yuvası olan mekana İçişleri Bakanı Sayın Osman Güneş ve Valimiz Vahdettin Özkan‘ın bilgileri doğrultusunda çok sevdiğimiz ve asla unutamayacağımız kardeşimiz Davut Çimen‘in ismini verdik. Derneğimiz var oldukça Davut Çimen‘in ismi yaşayacak ve onu her zaman yanımızda göreceğiz" dedi.

Atan, "Rahmetli benim en aktif gençlerimden biriydi ve bu çalışma odasında emeği geçti her çalışmada olduğu gibi. Yedi can yedi umutla başlamıştık bu çetin yolculuğa ama kader onu aramızdan alıp götürdü. Altı can kaldı diyemeyeceğim çünkü onun ismi bizimle olacak. Mekanı cennet olsun" diye konuştu.

Kaynak: İHA