Des Genel Başkanı Gürkan Avcı:

Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcılığından istifa ederek AK Parti Artvin Milletvekili Aday Adayı olan Mehmet Kocatepe, hemşerisi olan Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) Genel Başkanı Gürkan Avcı‘yı ziyaret ederek başta eğitim alanında olmak üzere Milletvekili olması durumunda yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Projelerini anlatan AK Parti Artvin Milletvekili Aday Adayı Mehmet Kocatepe, "Hep birlikte daha güzel günlere kavuşmak bu süreçte katkı sağlamak Artvin siyasetinde yeni bir soluk, genç bir jenerasyon meydana getirmek, karşılıklı sevgi, saygıya ve hoşgörüye dayalı, herkesle her şartta iletişim, diyalog, şehrimizin bütün dinamiklerini bir "Yönetişim felsefesi" içerisinde harekete geçirmek temel stratejimizdir" dedi.

Söz veren değil iş yapan bir vekil olacağını, sorun değil çözüm üreten bir siyaset anlayışı içerisinde hareket edeceğini ve külfette olduğu gibi nimetlerin, hizmetlerin, imkanların halkımıza sunumunda da adaleti gözeteceğini, sivil toplum örgütleri ile devasa projeleri ve yerel kalkınmayı planlayacağını kaydeden Kocatepe, "Herkese hizmet ve halkla bütünleşen bir particilik güdeceğim. Bu zor ve bir o kadar da şerefli mücadelede fedakarca çalışan teşkilat mensuplarına vefa göstereceğim. Artvin siyaset

tarihinde yeni dönemin ana çizgilerini oluşturmak istiyorum. Bu hizmet yarışında barış, huzur, dostluk içerisinde geçen bir seçim ve tüm aday arkadaşlarıma başarılar dilerim" dedi.

Kamunun ve özel sektörün önünü açmanın hizmet öncelikli siyasetin ana hedefi olması gerektiğini kaydeden Avcı, bürokrasideki tecrübe ve çevre gücünü kullanmak açıları başta olmak üzere gençliği ve beceri, heyecan ve hizmet aşkı ile Mehmet Kocatepe‘nin Artvin‘in kazanımı olacağını ve bu nedenle kendisine başarılar dilediğini söyledi. Avcı, Artvin‘in en önemli sorununun ise eğitim olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA