Altıntaş‘tan Nazilli‘ye Ziyaret

AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Cengiz Altıntaş, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

AK Parti Milletvekili aday adayı Cengiz Altıntaş, Nazilli İlçe Teştilatı‘nı ziyaret ederek, partilileri bilgilendirdi.

Nazilli‘de partililer tarafından karşılanan Cengiz Altıntaş, "24. dönemde Aydın‘a hizmet etmek, Aydın‘a en güzel ve verimli hizmetleri sağlamak için aday oldum. Sizlerden gördüğüm destekle de bu yoldaki kararlı adımlarını atmaya devam ediyorum. Amacım AK Parti‘ye yakışır bir vekil olarak kente güzel eserler kazandırmak" dedi.

Nazilli‘nin önemli kaynaklara sahip olduğunun altını çizen AK Parti aday adayı Cengiz Altıntaş, "2002 yılından bu yana aktif olarak partimin emrinde olan bir insan olarak, seçilsem de seçilmesem de yine sizlere hizmet etmeye devam edeceğim. Ben, Türkiye‘nin Lideri R. Tayyip Erdoğan‘ın izinde bu şehre hizmet etmeye kendini adamış bir kardeşinizim. Sizlerin meseleleri benim meselem olacak, sizin sorunlarınız benim sorunum olacak. Buna emin olun. AK Parti‘nin hizmetlerini daha da artırmak için çıktığım bu yolda gösterdiğiniz ilgiye de yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Milletvekili aday adaylığını açıklayan herkesin birbirinden kıymetli isimler olduğuna değinen Altıntaş, "Önemli olan burada partimize, memleketimize, halka hizmet etmektir. Bu çizgiden asla sapmadan yolda yürüyeceğiz. İşimiz dedikodu değil, hizmet olacak, iş olacak aş olacak. 12 Haziran‘da AK Parti‘yi yine her zamanki gibi tek başına iktidara taşıyarak bu müthiş yükselişimizi devam ettireceğiz" dedi.

Kaynak: İHA