Adana‘da Cinayet: 4 Ölü

Adana‘da aynı aileden 4 kişi evlerinde tabancayla öldürülmüş olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi, Ulubatlı Hasan Mahallesi, 3005 Sokak, 6 numaralı evde meydana geldi. İddiaya göre, F.T. (30), bir süre önce hamile eşi F.T‘nin (22) doğumu öncesi kendilerine yardımcı olması için baldızı H.K‘yi (15) Adana‘dan İstanbul‘a götürdü. F.T. burada bir süre sonra baldızı ile ilişkiyi girdi. Durumun ortaya çıkması üzerine aile arasında dargınlık çıktı.

Dün akşam 21.00 sıralarında F.T, eşi F.T. baldızı H.K. ve 5 aylık kızı 5 aylık Z.A.T ile birlikte barışmak için Adana‘daki ailenin yanına geldi. Burada kayınbirader H.K., anne B.K. (46) ile enişte ve kızkardeşler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından H.K. (30) evden ayrıldı. Sabah saat 06.00 sıralarında 5 aylık Z.A.T‘nin ağlama seslerini duyan komşuları eve geldiklerinde 4 kişinin cesediyle karşılaştı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede anne

B.K., F.T. eşi F.T. ile baldız H.K‘yi tabancayla öldürüldüğünü belirledi. Z.A bebek, Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinc kontrol için hastaneye götürüldü. Cesetler otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak annesi, 2 kızkardeşi ve eniştesini öldürdüğü öne sürülen H.K.‘nın arandığı olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: İHA