Ak Parti’Ye Kars’Ta Yoğun İlgi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars İl Başkanlığı’na 71 kişi milletvekili aday adayı olmak için müracaat etti.

Kars’tan milletvekili aday adayı olmak için müracaat edenlerin içerisinde sanatçılarında olduğu kaydedildi.

AK Parti Kars Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Nevzat Şakiroğlu, Kars’ta milletvekili aday adaylığı için yoğun talep olduğunu belirtti.

Nevzat Şakiroğlu, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak genel seçimlere yönelik değerlendirmede bulundu.

Şakiroğlu, 7-14 Mart tarihleri arasında aday adaylarının hem il teşkilatına hem de AK Parti Genel Merkezi‘ne başvuruda bulunduğunu ve yoğun taleple karşılaştıklarını söyledi.

AK Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Nevzat Şakiroğlu, teveccüh için teşekkür etti. Şakiroğlu, "Birçok hemşerimiz, Kars ve diğer illerde ikamet eden, birçok hemşehrimiz aday adaylığı için müracaat etti. Biz kapımızı, gönlümüzü bütün aday adaylarına açtık” dedi.

AK Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Nevzat Şakiroğlu; “12 Haziran 2011 Genel Seçimlerinde, TBMM’de temsil etmek üzere Kars’ta AK Parti’den çok yoğun bir milletvekili aday adaylığı başvurusu olmuştur. Partimize olan bu teveccüh, Kars halkının AK Parti’ye olan güveninden kaynaklanmaktadır. AK Parti iktidarı döneminde gerek ilimiz ölçeğinde, gerekse ülke ölçeğinde yaptığı hizmetler bu güvenin temelini oluşturmaktadır” diye konuştu.

AK Parti Kars Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Nevzat Şakiroğlu, partilerine gösterilen yoğun ilginin kendilerini son derece memnun ettiğini vurguladı.

Şakiroğlu; “14 Mart 2011 tarihi itibari ile Kars’tan aday adayı olabilmek için AK Parti İl Teşkilatı’na 51, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’na 20 milletvekili aday adayı müracaatta bulunmuştur. Kars’tan milletvekili adayı olabilmek için diğer illerden de müracaat eden aday adayları henüz belli olmamasına rağmen, İstanbul’dan içerisinde sanatçı da bulunan Kars’tan aday olabilmek için müracaat eden aday adayları olduğu tarafımızdan bilinmektedir. Çok değişik mesleklerden, kariyer sahibi ülkemize çeşitli kademelerde hizmet etmiş, muhterem şahsiyetlerin yarışacağı bu süreçte inşallah 3 milletvekiliyle ilimizi temsil edeceğiz. Adaylığa giden bu yolda, müracaat eden bütün kardeşlerimize başarılar diliyor, Türkiye Sevdalarından ve Türkiye’ye hizmet Sorumluluğundan dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti Kars İl Başkanlığı’na son müracaat tarihi olan 14 Mart 2011 günü saat 17.00’ye kadar toplam 71 milletvekili aday adayı müracaat etti.

İstanbul ve diğer illerden de müracaat edenlerin olduğu ve bu sayının artmasının beklendiği kaydedildi.

Kaynak: İHA