Ucuz Mobilyalar Peynir Ekmek Gibi Kapışıldı

Bursa‘da mobilyaları üçte bir fiyatına satan mağaza, vatandaşların akınına uğradı. 3 TL‘ye fiskos, 30 TL‘ye bilgisayar masası, 100 TL‘ye kanepeleri sırtlayarak kapış kapış götüren vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu.

İstanbul Yolu üzerinde bir mağazanın ‘kapatıyoruz‘ sloganıyla başlattığı kampanya izdihama yol açtı. Hafta sonu tatilinde mağazaya akın eden vatandaşlar, renkli görüntüler oluşturdu. 3 TL‘ye fiskos masası, 30 TL‘ye bilgisayar masası ve 100 TL değerindeki kanepeleri satın alabilmek için vatandaşlar birbirleriyle yarıştı. Sabahın erken saatlerinde kapılarını açan mağaza önünde uzun kuyruklar oluşurken, vatandaşlar bütçelerine uygun olan ucuz ürünleri sırtlarına alarak araçlarına taşıdı. Aileleriyle

birlikte mağazaya gelen vatandaşlardan bazıları, mağaza önündeki koltuklara oturarak dinlendi. İzdiham, mağaza önünde simit satan seyyar satıcıların da yüzünü güldürdü.

Mağaza yetkilileri, yoğun ilgiden memnun olduklarını ve bu tür indirimlerin mağazanın kapanmasına kadar süreceğini belirtti.

Kaynak: İHA