Konacıklı Öğrenciler Dostluk Maçı Yaptı

Konacık Belde Belediyesi’nin yenilenen Halı Saha Spor Tesisleri, dostluk maçında ilköğretim okulu öğrencilerine ev sahipliği yaptı.

Konacık Cahit Özvezneci İlköğretim Okulu ile Özel Merter İlköğretim Okulu öğrencileri Konacık Belediyesi Halı Saha Spor Tesislerinde dostluk maçı yaptı. Karşılaşmayı Konacık Cahit Özvezneci İlköğretim Okulu öğrencileri 5-2’lik skorla kazandı. Centilmence geçen karşılaşma sonrası, öğrenciler Konacık Belediyesi Halı Saha Spor Tesisleri yetkililerine teşekkür etti. Beldede bulunan okulların Konacık Belediyesi Halı Saha Spor Tesisi’ni ücretsiz olarak kullandıklarını belirten Konacık Belediyesi Halı Saha Sorumlusu Serdar Korkmaz şunları söyledi: “Bugün Merter Koleji ve Cahit Özvezneci İlköğretim Okulu Öğrencileri halı sahamızda bir maç yaptı. Bu tür karşılaşmalara sık sık ev sahipliği yapıyoruz. Şunu belirtmek isterim ki, Konacık’taki okulların yanı sıra Bodrum Yarımadası’nda bulunan diğer okullardaki öğrencilerde, halı sahamızdan ücretsiz faydalanabilirler. Bugünde gördüğünüz gibi okul öğrencileri ile muhteşem bir gün geçirdik, hepsine teşekkür ediyorum”

Dostluk maçının sonunda Konacık Belediyesi Halı Saha Sorumlusu Serdar Korkmaz tarafından öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kaynak: İHA