Gümüşhane‘de Yeni Sendika: Teç-Sen

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Gümüşhane‘de şube açtı. Sendika yönetim kurulu ilk ziyaretlerini İl Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım‘a yaptı.

Makamında yönetim kurulu üyelerini kabul eden Yıldırım, sendikacılığın bayrak yarışı olduğunu belirterek, "Şimdi sıra sizde. Başarılı olacağınıza inanıyorum. Bir eğitimci olarak bu hayatta ne yaparsak yapalım, bir hoş sada bırakmamız gerektiğini düşünüyorum. Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası yönetim kuruluna başarılar dilerim." dedi.

Sendikanın İl Temsilciliği‘ne İl Milli Eğitim Müdürlüğü‘nde şef olarak görev yapan Yüksel Berker, Kelkit İlçe Temsilciliği‘ne ise Mikail Coşkun atandı. TEÇ-SEN Genel Merkezi‘nin 11 mart tarihli kararı ile onaylanarak Gümüşhane‘de resmi faaliyetlere başlayan sendikanın il yönetimi şu şekilde: "Yüksel Berker İl Başkanı, Kadir Tutar İl Sekreteri, Halit Kırmızı İl Mali İşler Başkanı, Melahat Artun İl Sosyal İşler Başkanı, Ertuğrul Haşlak İl Eğitim İşleri Başkanı, Fevzi Gök İl Teşkilatlandırma Başkanı, Halil

Koca İl Mevzuat İşleri Başkanı."

Yönetim kurulu üyeleri, sendikanın ilkeleri, amaçları, faaliyetleri ve genel çalışma esasları hakkında yakın bir zamanda geniş kapsamlı bir basın açıklaması yapılacağını söyledi.

Kaynak: İHA