Ak Parti‘de Aday Adayı Sayısı Artıyor

AK Parti Denizli İl Teşkilatı‘na aday adaylığı müracaatında bulunanların sayısı her geçen artıyor.

AK Parti Denizli İl Teşkilatı‘na bugün, Hukukçular Derneği Başkanı Avukat Cahit Özkan, AK Parti‘nin Kurucu Merkez İlçe Başkanlığı Yardımcılığı görevini yapan Muhammet Subaşıoğlu ve Denizli Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden istifa eden Dr Ramazan Canural aday adaylığı için başvurdu.

Parti binasında gerçekleşen toplantıya AK Parti İl Başkanı Avni Örki, Denizli Belediyesi eski Başkanı Nihat Zeybekci ve çok sayıda partili katıldı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Hukukçular Derneği Başkanı Avukat Cahit Özkan, bugüne kadar sürdürdüğü adalet, özgürlük ve demokrasi mücadelesine, milletvekili olarak devam etmek için milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Aday adaylığını açıklayan Muhammet Subaşıoğlu ise yaptığı konuşmada, "2001 yılında Denizli AK Parti‘de Kurucu Merkez İlçe Başkan Yardımcısı olarak siyasete girdim. 2002 yılında yapılan milletvekili seçimlerinde AK Parti‘nin 7. sıra milletvekili adayı olarak Denizli listesinde yer aldım. 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Denizli Belediye Meclisi üyeliği için aday oldum ve 2009-2011 yılları arasında Denizli AK Parti‘de Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı görevini yürüttüm" dedi.

Denizli Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden istifa ederek AK Parti‘den milletvekili aday adaylığını açıklayan Dr Ramazan Canural ise "Bürokrat ve başhekim olarak elde ettiğim tecrübeyi, ülkeme hizmet vermek için bundan sonra milletvekili olarak kullanmak istiyorum. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın açtığı yolda ileri medeniyetler seviyesine ulaşmak için aday adayı oluyorum" dedi.

Kaynak: İHA