Fenerbahçe Konyaspor maç özeti

Fenerbahçe Konyaspor maç özeti. Fenerbahçe Konyaspor maçında gülen taraf Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe Konyaspor maç özeti. Fenerbahçe konya maçı golleri.Fenerbahçe Konya maçı golleri izle, Fenerbahçe Konyaspor özet görüntüleri izle, FB Konya maçı sonucu izle

Fenerbahçe Konyaspor maç özeti
Fenerbahçe Konyaspor maç özeti. Fenerbahçe Konyaspor maçında gülen taraf Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe Konyaspor maç özeti. Fenerbahçe konya maçı golleri.Fenerbahçe Konya maçı golleri izle, Fenerbahçe Konyaspor özet görüntüleri izle, FB Konya maçı sonucu izle

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Konyaspor'u 2-0 yenerek, derbi öncesi ezeli rakibine gözdağı verdi.Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Konyaspor'u 2-0 yendi. Maçın gollerini 16. dakikada Niang ve 77. dakikada Semih kaydetti. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 57'ye yükselterek, averajla yeniden liderliği aldı. Bu galibiyetle Fenerbahçe ikinci yarıda 8'de 8 yaptı. Süper Lig'de ise sarı-lacivertli takım galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Fenerbahçe yakaladığı bu seri ile 18 Mart Cuma günü Galatasaray ile Türk Telekom Arena'da yapacağı derbi öncesi sıkıntılı günler geçiren ezeli rakibine gözdağı verdi. Konyaspor ise bu mağlubiyetle 16 puanda kaldı. Yeşil-beyazlı ekip ise haftaya evinde Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek.

Fenerbahçe Konyaspor maç özeti 
FENERBAHÇE KONYASPOR MAÇI CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe Konyaspor maç özeti
FENERBAHÇE KONYASPOR MAÇI - FOTO GALERİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman uzun bir aradan sonra Stoch'u ilk 11'de sahaya sürdü. Slovak futbolcu maç içinde birçok önemli gol pozisyonundan yararlanamaz iken karşılaşmanın 61. dakiaksında yerini Dia'ya bıraktı. Kocaman karşılaşmaya Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Caner, Mehmet Topuz, Baroni, Emre, Stoch, Alex ve Niang ilk 11'i ile başladı.

MEHMET TOPUZ YOKLADI!

Fenerbahçe ilk dakikalardan itibaren Konyaspor kalesine yüklenmeye başladı. Özellikle kanatlardan Mehmet Topuz ve Stoch yaptıkları bindirmelerle Konyaspor savunmasını zorlamaya başladı. Maçın 11. dakikasında Fenerbahçe'den Bekir sarı kart gördü. Maçın ilk 15 dakikalık periyodunda Konyaspor'un ender gelişen ataklarında Fenerbahçe kalecisi Volkan kalesinde güven verdi. 15. dakikada Mehmet Topuz'un vuruşunu Konyaspor kalecisi Pawelek güçlükle çıkardı.

EMRE YARATTI, NIANG ATTI!

Karşılaşmanın 16. dakikasında Fenerbahçe'den Emre sol kanattan kaptığı topla hızla ilerledi, içeri çevirdiği topu ceza alanında kontrol eden Niang yaptığı düzgün vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın 19. dakikasında Konyaspor'dan Mejia'nın vuruşu kaleci Volkan'ın sağından az farkla auta çıktı. Maçın 21. dakikasında Niang kendisinin ve takımının ikinci golüne çok yaklaştı ama kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlar yerine auta gönderdi.

EMRE GOLE YAKLAŞTI!

Karşılaşmanın 26. dakikasında Fenerbahçe bu sefer Emre ile gole çok yaklaştı ama 2. golü bulamadı. Emre'nin ceza alanında müsait pozisyonda çektiği şut defanstan sekerek kornere gitti. Maçın 29. dakikasında bu sefer kaleyi Fenerbahçe'den Stoch yokladı ama Konyaspor kalecisi Pawelek topu tek hamlede kontrol etti. Bu pozisyonun 1 dakika sonrasında Stoch mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

STOCH SAÇ-BAŞ YOLDURDU!

Maçın 34. dakikasında Yobo, Konyaspor'dan Robak'a yaptığı hareket nedeni ile sarı kart gördü. Karşılaşmanın 35. dakikasında Emre'nin vuruşunu kaleci Pawelek güçlükle kornere çeldi. Maçın 37. dakikasında Caner'in ortasında Niang'ın kafa vuruşu az farkla auta gitti. Karşılaşmanın 43. dakikasında Fenerbahçe'den Emre yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. Maçın 45+3. dakikasında Fenerbahçe Stoch ile 2. gole çok yaklaştı ama Slovak futbolcu kaleci Pawelek'i geçemedi. Bu pozisyondan sonra ilk yarı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

STOCH KAÇIRDIKÇA KAÇIRDI VE YERİNİ DIA'YA BIRAKTI!

Fenerbahçe ikinci yarıya da istekli başladı. Sarı-laciverli takım kanatlardan Konyaspor kalesine yüklenmeye başladı. Maçın 55. dakikasında Stoch'un soldan geliştirdiği atakta, Slovak futbolcu ceza alanında sol çaprazdan vurdu, Konyaspor kalecisi Pawelek topu çıkardı. Karşılaşmanın 57. dakikasında Fenerbahçe Stoch ile gole yine çok yaklaştı ama Slovak oyuncu yine kaleci Pawelek'i geçemedi. Maçın 61. dakikasında Stoch yerini Dia'ya bıraktı.

NIANG ÇIKTI, SEMİH GİRDİ!

Maçın 62. dakikasında Alex'in sağ çaprazdan ceza alanının 1 metre dışından kullandığı frikik az farkla auta gitti. Fenerbahçe ikinci gol için Konyaspor kalesine yüklenirken, maçın ilerleyen dakikaları itibariyle savunmasında da daha dikkatli oynamaya başladı. Maçın 75. dakikasında golü atan Niang yerini Semih'e bıraktı. Fenerbahçe'de Semih'in oyuna girmesiyle ataklarını sıklaştırdı.

SEMİH GİRDİ, GOLÜNÜ ATTI! EMRE SAKATLANDI!

Karşılaşmanın 77. dakikasında Fenerbahçe'nin atağında, Caner'in pası ile topla buluşan Semih, kaleci Pawelek'in sağından topu ağlarla buluşturdu ve farkı ikiye çıkardı: 2-0. Maçın 82. dakikasında Fenerbahçe'de Emre sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Karşılaşmanın 84. dakikasında Emre'nin yerine Bilica oyuna dahil oldu. Maçın 85. dakikasında Konyaspor Robak ile gole yaklaştı ama pozisyonda kaleci Volkan başarılıydı. Kalan bölümde başka gol olmayınca, Fenerbahçe karşılaşmayı 2-0 kazandı.