Dp Bodrum Teşkilatında Yeni Dönem

Demokrat Parti (DP) Bodrum İlçe Teşkilatı, yeni yönetimini belirledi.

250 delegenin katılımıyla gerçekleşen kongreye Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Agah Oktay Güler, Genel Sekreter Bekir Ongun, Kadın İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu, Gençlik İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Galip Çetin, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar, Bodrum Belediye Başkan vekili Feridun Özsert, CHP Bodrum İlçe Teşkilatı Başkanı Durmuş Ali Öztürk ve partililer katıldı.

Kongrede kısa bir konuşma yapan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımıcısı Agah Oktay Güler, Türkiye‘nin partilerine ihtiyacı olduğunu söyleyerek, "Bodrum‘dan tüm Türkiye‘ye sesleniyoruz. AK Parti‘nin ülkemize nasıl zarar verdiği gözler önündedir. Ordumuzu bitiren, gazetecileri susturan ve onları hapse atan, çiftçiyi ve köylüyü dışlayan, sürekli özelleştirme bahanesi adı altında devletin malını peşkeş çeken bir partiyi artık halk fark etmiştir. Ekonomiyi düzelttiklerini ifade edip duruyorlar. Ama bir kere

dışarı çıkıp da halkın nabzını tutmuşlar mıdı; asla! Demokrat Parti bu yüzden iktidara taliptir. Halkımızın çıkarlarını koruyan ve ona destek olmak için elinden geleni yapacak bir partidir. Bu seçim çok önemlidir. Diğer partiler ile ittifak kurup AKP hükümetini devirmek, hepimizin boynunun borcu olmuştur" dedi.

Daha sonra kürsüye çıkan Demokrat Parti Bodrum İlçe Teşkilatı‘nın eski başkanı Beyler Koca, bu seçimlerde milletvekili aday adaylığını açıkladı. Koca, "26 yıldır Bodrum‘da partimizin bayrağını en yükseklerde gururla dalgalandırıyorum. Partimizin bize vermiş olduğu her görevi layıkıyla yapmak için çabaladık. Bu süre zarfında bana destek olan herkese, özellikle de bazı zamanlar yalnız bıraktığım eşime huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Bodrum‘un ve Muğla‘nın bayrağını Ankara‘da sallamanın zamanı

gelmiştir. Bana her zaman güvenmişsinizdir. Bunun bilincinde ben de partimden milletvekili aday adayı olduğumu açıklar, hepinizin desteklerini beklediğimi ifade etmek isterim" dedi.

Yapılan seçimde İlçe Başkanlığına Nihal G. İmbat ve ekibi getirildi.

Kaynak: İHA