Ak Parti Merkez İlçe’De Toparlanma Süreci Başladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın merkez ilçe teşkilatında uzun süredir devam eden belirsizlik Ahmet Celal Kavcar’ın Başkanlığa getirilmesi ile birlikte sona erdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın merkez ilçe teşkilatında uzun süredir devam eden belirsizlik Ahmet Celal Kavcar’ın Başkanlığa getirilmesi ile birlikte sona erdi. Göreve gelir gelmez istişare toplantısı düzenleyen Merkez İlçe başkanı Ahmet Celal Kavcar’ın ilk işi ‘Dedikodu’yu yasaklamak oldu. Yaşanan sorunu uzun süredir çözememekle suçlanan İl Başkanı Sadık Atay’ın da katıldığı istişare toplantısında birlik beraberlik mesajları verilirken, ‘Çok Çalışma’ kararı alındı.

Aydın merkez Turistik Park Salonu’nda AK Parti Merkez İlçe’nin yeni başkanı Ahmet Celal Kavcar başkanlığında düzenlenen toplantıya, İl başkanı Sadık Atay, daha önce Merkez İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan, Cüneyt Bayraktar, Şuayip Yeğen ve Gökhan Ökten’in de aralarında bulunduğu yaklaşık 100 kişi katıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda ‘Birlik ve Beraberlik’ kararı alındı.

YENİ BAŞKANIN İLK İCRAATI DEDİKODUYU YASAKLAMAK OLDU

AK Parti merkez ilçe teşkilatında uzun süren boşluktan sonra göreve başkanlık görevine getirilen Ahmet Celal Kavcar, ilk iş olarak ‘dedikoduyu’ yasakladı. İstişare toplantısına katılan herkese teşekkür eden Başkan Kavcar, her zamankinden daha fazla çalışılması gerektiğini belirterek “Seçim yaklaşıyor. Ülkenin ve Aydınımızın aydınlık geleceği için tek yürek olmamız lazım. Bunun için şu andan itibaren ‘dedikoduyu’ yasaklıyorum” dedi.

İl Başkanı Sadık Atay ise, ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da bu seçimden iyi sonuç alacaklarına inandığını belirterek, “Bunun için gece gündüz çalışmalıyız” dedi.

Kaynak: İHA