Türkiye Karate Şampiyonası Dalaman’Da Başladı

Türkiye Karate Federasyonu tarafından organize edilen Dalaman 2011 Türkiye Büyükler Bay-Bayan Karate Şampiyonası’na 325 sporcu katılırken, turnuvayı Muğla Valisi Fatih Şahin açtı.

Dalaman 2011Türkiye Büyükler Bay-Bayan Karate Türkiye Şampiyonası’nın açılış törenine Muğla Valisi Fatih Şahin, Dalaman Kaymakamı Ahmet Deniz, Ortaca Kaymakamı Mustafa Gürdal, Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Dalyan Belde Belediye Başkanı Arif Sarı, Karate Federasyon Başkanı Esat Delisan, Karate Federasyonu As Başkanı Ramazan Oruç, İl Gençlik ve Spor Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu ve İl Emniyet Müdürü Kadir Ay, daire müdür ve amirleri ile sporcular katıldı.

Dalaman Kaymakamı Ahmet Deniz açılışta yaptığı konuşmada turnuvanın Dalaman’da yapılmasından dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Deniz; “Avrupa ve Dünya karşılaşmalarında sizlerin başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum. Yarışmaya katılan tün sporculara başarılar dilerim” dedi.

Muğla Valisi Fatih Şahin ise yaptığı konuşmada şunları kaydetti:“. Sporculuk demek kardeşlik, kaynaşma demektir. Bu yarışmalarda başarı göstererek Avrupa’da ve Dünya Şampiyonalarına gidecek olan sporcularımıza başarılar diler, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım”diye konuştuı.

Konuşmalaının ardından Muğla Valisi Fatih Şahin’e, Dalaman Kaymakamı Ahmet Deniz’e, Ortaca Kaymakamı Mustafa Gürdal’a, Belediye Başkanları Sedat Yılmaz ve Arif Sarı’ya ve diğer federasyon temsilcilerine teşekkür plaketleri verildi.

Kaynak: İHA