Kadıoğlu öğrenciler ile kahvaltıda buluştu

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu öğretmen ve öğrenciler ile okullardaki eksik ve sıkıntılar hakkında görüşmek üzere kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler.

Kadıoğlu öğrenciler ile kahvaltıda buluştu
Fatih Sultan Mehmet Lisesi’ni ziyaret eden başkan Kadıoğlu’nun bir sonraki okul ziyareti Esenyurt Lisesi oldu. Öğrenciler tarafından kapıda çiçek ile karşılanan başkan Kadıoğlu kahvaltıyıda öğrenciler ile yaptı. Esenyurt Lisesi kahvaltı programına başkan Necmi Kadıoğlu’nun dışında, Başkan yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu, Okul Aile Birliği başkanı Hasan Kara, okul müdürü Mehmet Doyar, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerden anlamlı hediyeler


Şehitler diyarı Çanakkale’yi ziyaret eden Esenyurt Lisesi öğrencileri Çanakkale’yi anlatan hediyeleri, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na takdim ettiler.Okul müdürü Mehmet Doyar Belediye başkanı’nın Esenyurt’ta eğitim alanında yapmış olduğu hizmetlerden bahsederek, Esenyurt Lisesi adına Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na plaket verdi.

Başkan Kadıoğlu “gayemiz gençleri geleceğe hazırlamak”

Öğrencilerden almış olduğu anlamlı hediyelerden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Kadıoğlu “ Bizim bütün gayemiz ülkemize ve Esenyurt’a iyi hizmetler yaparak sizin gibi gençleri geleceğe iyi hazırlamaktır. Esenyurt Lisesi bizlere, gurur veren başarılar kazanmıştır. Esenyurt’un yaşanılabilir, modern bir kent olması için her türlü imkan gelmektedir. Bu imkanlardan en fazla gençlerimiz ve çocuklarımız faydalanarak gelecekte ülkesi için iyi bireyler olacaklardır. Bugün gençler ile buluşarak geleceğimizi görmek istedik. Çünkü ileride bizim bıraktığımız yerlere onlar geçecek. Esenyurt’ta çocuklarımızın, gençlerimizin rahat ve sağlıklı eğitim alabilmeleri için çok sayıda okul yaptık. Önümüzdeki zaman içinde yeni projeler ile eğitim alanında hizmetlerimiz hızla devam edecek” diyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.