İlker Duran Ak Parti‘den Milletvekili Aday Adayı

İlkom Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Nilüfer İlçe eski Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran, AK Parti‘den milletvekilli aday adayı oldu.

AK Parti İl Başkanlığı‘na aday adaylığı müracaatında bulunan İlker Duran, haziran ayında yapılacak genel seçimlerde Nilüfer İlçesinde tek yürek halinde büyük başarılar elde edeceklerini söyledi. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemalettin Torun, Tanıtım ve Medya Başkanı Ömer Demir, Teşkilat Başkanı İsmail Edebali ve AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız‘ın da hazır bulunduğu adaylık açıklamasında konuşan Duran, Türkiye ve Bursa genelinde yakalanan başarının Nilüfer‘de de yakalanacağının altını çizdi.

Duran, "AK Parti olarak Nilüfer‘de de tarih yazmaya devam edeceğiz. 2014 mahalli seçimlerinde Bozbey‘e hayatı boyunca unutamayacağı tarihi bir yenilgi yaşatacağız, Bozbey ve CHP‘yi sandığa gömeceğiz" dedi.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Duran, Nilüfer‘de AK Parti adına tarihi bir fırsat yakalandığını hatırlatarak sözlerini şöyle sürdürdü: "Buradan çok kıymetli parti büyüklerime sesleniyorum: Nilüfer‘in heyecanını görün, sesini duyun. Hiç olmazsa bir milletvekilliği kontenjanının Nilüfer‘imize ayrılması, Nilüfer‘de yakalanan tarihi fırsatı partimiz adına perçinleyecektir."

"2023‘E EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

AK Parti hükümetlerinin Türkiye‘ye önemli hizmetleri olduğunu ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın çizdiği 2023 ufku ile bu hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini ifade eden Duran, "AK Parti‘nin iktidara geldiği günden bu yana gerek Bursa‘mızda, gerekse ülkemizde birçok güzel gelişmeye şahit olduk. Türkiye, AK Parti hükümetlerinin başarılı icraatları ile bölgenin ve dünyanın parlayan yıldızı haline geldi. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın Türkiye‘ye kazandırmış olduğu ufuk ile 2023‘ün Türkiye‘sine emin adımlarla ilerliyoruz" diye konuştu.

44 yaşında evli ve bir çocuk babası olan iş adamı İlker Duran, açıklamasının ardından milletvekilli aday adaylığı başvuru dosyasını İl Başkan Yardımcısı Cemalettin Torun‘a teslim etti.

Kaynak: İHA