Çiftçiler Bilgilendirildi

Sivas‘ın Yıldızeli İlçesi’nde yapılan Ziraat Odası seçimlerinin ardından, çiftçilere yönelik faydalı çalışmalar başladı. İlçede en kalabalık gün olan Cuma günü uzmanlar getirilerek, bazı konular hakkında bilgi verildi.

Ziraat Mühendisi Mehmet Mete Doğruyol ve Tarımsal Danışman Abdulvahap Çelik, çiftçilere hayvancılık ve diğer hibe programları hakkında bilgi verdi. Çiftçilerle karşılıklı soru-cevap şeklinde süren toplantıya, Ziraat Odası Başkanı Turan Boztepe de katıldı. Yapılan toplantıdan çiftçilerin memnun kaldığı gözlenirken, Başkan Turan Boztepe, konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:

"Göreve geldiğimiz andan itibaren ben ve bütün ekip arkadaşlarım, çiftçilerimiz için neler yapabiliriz diye sürekli konuşuyoruz, toplantılar yapıyoruz. İlk olarak böyle bir çalışma yapmaya karar verdik. Seçimler döneminde vatandaşa vermiş olduğumuz vaatleri bir bir yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha ileriki günlerde farklı çalışmalarla çiftçilerimize hizmet edeceğiz. Bu çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir" dedi.

Kaynak: İHA