Celalettin Sayan‘a Ekrem Erdem Tarafından İlçe Başkanlığı Yetkisi Verildi

Şanlıurfa‘nın Viranşehir ilçesi AK Parti ilçe teşkilatı, AK Parti Genel Merkezinin talebi üzerine istifa ettirilmiş ve uzun süredir ilçe başkanı ataması yapılmamıştı.

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Ekrem Erdem tarafından yapılan mülakat sonrasında Viranşehir ilçe başkanlığına aday olan üç kişiden Celalettin Sayan‘a Ekrem Erdem tarafından ilçe başkanlığı yetkisi verildi. Celalettin Sayan‘a AK Parti teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem tarafından ilçe Başkanlığı mazbatası verildi. Celalettin Sayan, oluşturduğu ekibi ile birlikte Viranşehir ilçesinde dengeleri gözeterek yönetim kurulunu oluşturmak için zaman kaybetmeden çalışmalara başladı.

Celalettin Sayan yaptığı açıklamada, Viranşehir‘in ciddi sorunları bulunmaktadır. Ekibimiz ile birlikte en kısa sürede çalışmalara başlayarak Viranşehir‘in sorunlarını ve çözüm yollarını tespit ederek, bir an bile beklemeden halkımıza hizmet edeceğiz. Viranşehir‘in TBMM‘de temsil edilmesi konusunda kararlıyız. Bütün halkımızı kucaklayacağız, halkın sorunlarını biliyoruz ve partimizin politikalarıyla bu sorunları çözeceğimize inanıyoruz. Yapacaklarımız ile önümüzdeki genel seçimlerde Viranşehir‘de birinci

parti olmayı hedefliyoruz. Zira biz boş sözlerle değil, icraatlarımızla var olacağız" dedi.

Kaynak: İHA