Ak Parti Zafere İnanıyor

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İzmir Milletvekilleri Mehmet Tekelioğlu, İbrahim Hasgür, Taha Aksoy, Tuğrul Yemişçi Karabağlar İlçe Danışma Meclisine katıldı. İlçe Başkanı Kadir Uçar‘ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya ilçe teşkilat mensupları yoğun ve coşkulu bir katılımla iştirak etti.

Karabağlar ilçe teşkilatına seslenen AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, tüm ilçelerde uygulanacak seçim temasının ‘inanmak‘ olduğunu söyledi. Akay, “İnanmak başarmanın yarısıdır. Yeni İlçe Başkanımız Sayın Kadir Uçar da Karabağlar‘ın çıtasını en tepeye koydu. Karabağlar‘da ve diğer ilçelerimizde bu çıtayı başarıyla en tepeye taşıyacağımızdan en ufak şüphemiz yoktur. İzmir‘de 12 Haziran‘da bu başarıyı elde ederek AK Partinin bayrağını burçlara dikmeye inandık. Her zaman her toplantıda iftiharla söylüyorum; bu başarıda kadınlarımızın çalışmaları etkili olacaktır. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde inançla bütünleşen her şey başarıya ulaşır. İzmir‘de de bu dönemde başarının altına hep birlikte imza atacağız” dedi.

Milletvekilleri adına Karabağlar İlçe teşkilatına seslenen İzmir Milletvekili Taha Aksoy, “İyiye, doğruya, güzele doğru değişim AK Partinin geleceğe bakışını şekillendiriyor” dedi. Türkiye‘nin Türk siyasetinin bugünlerde aldığı şekle akıl erdiremeyenleri anlamanın oldukça güç olduğunu söyleyen Aksoy, “Sizin neyinize gerek komşularla sıfır problem, başkalarının arasındaki barışı sağlamak. Siz içerde birçok sorun varken bunlarla niye uğraşıyorsunuz, diyenler statükocudur. Onların buna aklı ermiyor. Gazze‘deki insanın derdiyle dertlenen, Tahrir Meydanındakilerin derdiyle dertlenen, Libya‘da olanlardan dertlenen bir siyaset anlayışının AK Partiye yön verdiğini hepiniz görüyorsunuz. Avrupa‘ya yön veren, dünya siyasetinde sözü olan bir tek AK Parti var, başka parti yok. AK Parti bizi millet yapan, bizi biz yapan değerleri muhafaza ediyor, muhafaza edilmesini sağlamaya çalışıyor. Birbirimize olan sevgimizi, kardeşliğimizi, ailemize olan bağlılığımızı bir arada yaşamanın korunmasına, geliştirilmesine çalışıyor. Bu muhafazakârlık içinde değiştiğimiz zaman Mevlana‘nın dediği gibi değişiyoruz. ‘Bir ayağımız sabit, öteki ayağımız alemi geziyor‘ Bu değişimi Türkiye‘de gerçekleştiren tek parti AK Parti, tek lider de Recep Tayyip Erdoğan‘dır” diye konuştu.

Kaynak: İHA