Kimseye birşey söylemedim

Beyaz TV'de yayınlanan 'Dinamit' adlı programa bu hafta Gürsel Tekin konuk oldu. Kendisine yöneltilen çeşitli sorulara cevap veren Tekin, İklim Bayraktar ile MYK hakkında konuştuğunu iddia etti.

Kimseye birşey söylemedim
‘MYK HAKKINDA KONUŞTUM’

Gürsel Tekin, İklim Bayraktar’ın kendisiyle MYK ile ilgili bir konuda konuştuğunu ve kendisinin komplo ile ilgili Soner Yalçın ile konuşmadığını söyledi. İklim Bayraktar ile 4-5 dakika konuştuğunu ileri süren Tekin, “MYK da olan bir olayla ilgili konuştu. Gündemdeki konu hakkında benimle bir şey konuşmadı. Ben her gün onlarca insanla görüşüyorum. Kaldı ki 45 gün önce konuştuğum bir konuyu 45 gün önce Soner’e aktarmam gerekirdi. Onun da bana, 'Kardeşim ben sana bir şey anlattım onu Soner’e niye anlattın' demesi lazımdı. Ben ne Soner’le konuştum ne de onu aradım. Herkes çok iyi bilir. Soner de orada hayatta. O da iyi bilir” dedi.


‘BEN KİMSEYE BİRŞEY ANLATMADIM’


Bu arada söze giren Latif Şimşek, Size aktarılan şeyi siz kimseye anlatmadınız öyle mi? Diye Tekin’e bir soru yöneltti.

Kendisine aktarılanları hiç kimseye anlatmadığını ileri süren Tekin’e bir soru da Rasim Ozan’dan geldi. Ozan'ın, “Deniz Baykal’ı aramayı niye düşünmediniz?" şeklindeki sorusuna cevaben sözü devralan Tekin şöyle konuştu: Bana anlatılan zaten bir dedikodu. Benim bu konuyu anlatmak için onu bunu aramam doğru değil bu ne bana yakışır ne de arayacağım adama yakışır. Benim için önemli olan konu MYK da meydana gelen olaydı onu da dikkate almadım. Soner’in bende telefon numarası bile yok. Ben bu konu ile ilgili olarak onu aramadım. Soner’e de ben bu konuyu anlatmadım. Bir Allah’ın kuluna da ben bu konudan bahsetmedim.