Adli Bilişim Konferansı

EuroForensics 2011: II. Uluslarası Adli Bilişim Konferansı ve Sergisi 24-26 Mart 2011 tarihleri arasında İstanbul Harbiye Askeri Müzesi ve Kültür Sitesi'nde gerçekleştirilecek.

T.C. Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu, TİKA (Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı), TÜBİTAK BİLGEM UEKAE (Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi), BKM (Bankalararası Kart Merkezi), İngiliz Ticaret Odası Derneği ve SABİYAP (Sağlık Bilişim Yöneticileri Açılım Platformu) EuroForensics 2011 etkinliğini destekleyen kuruluşlar arasında yeralmaktadır.

Avrasya bölgesinin en kapsamlı adli bilimler etkinliği olan EuroForensics Konferansı; adli bilişim, adli muhasebe ve adli tıp ürünlerini ve hizmetlerini, konu ile ilgili tüm profesyonelleri bir araya getiren bir platformdur.

EuroForensics 2011 etkinliğinde, bilgisayar inceleme, ağ inceleme, mobil cihazların incelenmesi, teknik takip, kriptoloji, şifre kurtarma, ses ve video inceleme, e-discovery, istihbarat toplama, şüpheli dökümanların incelemesi, fraud önleme, soruşturmalar, mali suçlar ile mücadele, beyaz yaka suçları, kurumsal risk analizi, internet bankacılık suiistimalleri, DNA analizi, balistik, bilgi güvenliği ve benzeri birçok güncel konuları üzerinde bilgi alışverişi yapılacak ve katılımcı firmalar ilgili ürün ve çözümlerini sergileyecektir.

3 gün sürecek olan EuroForensics 2011 Konferansı ve Sergisi boyunca 25 ülkeden, 50 katılımcı firma, 75 konuşmacı ve yaklaşık 2500 ziyaretçi beklenmektedir

Workshop ve Eğitimler
• Kartlı Ödeme Sistem Suistimalleri Semineri
Beyaz Yaka Suçlarında İnceleme ve Soruşturmalar Eğitimi
• Encase Forensic Workshop (Dijital Soruşturma)
• Encase Enterprise Workshop (Yerel Ağlarda Soruşturma ve Siber Güvenlik)
• Video Forensic Workshop (Video İnceleme)
• Audio Forensic Workshop (Ses İnceleme)
• Mobile Phone Forensic Workshop (Mobil Cihazların İncelenmesi)

Katılımcı Firmalar
Tübitak Bilgem, IHS Telekom-Symantec, Pricewaterhouse Coopers, Accessdata, Guidance Software, SAS Turkey, SoftPro GmBH, TMD Security- Kronik Elektronik, Aware, L1 Intentity Solutions, Loquendo, Attestor, Belkasoft, BlueBear, Consolite Forensics, Cellebrite- Ülkem Elektronik, Çözümpark, ChemImage Corporation, DFlabs, Digital Intelligence, Elcomsoft, Fish Digital Forensics, Foster Freeman, Genomed-Applied BioSystems, İncekaralar- Molecular Machines & Industries- Olympus, MD5 Ltd, Mh Service, Micro Systemation, Metronet, Projectina-IPA Defence, Passware, Regula- Erişçi Elektronik, STD/CEDAR, Verisis, Videntifier Forensic-Verion Teknoloji, Swiss FTS, Tekkon Teknoloji- Labino, Promer.

Konferans programı, konuşmacılar ve katılımcı firmalar hakkında daha fazla bilgi için www.euroforensics.com ’u ziyaret edebilirsiniz.