Doğal Gaz Aboneliğinde Kolaylık

Aksa Doğal Gaz, "Şimdi abone ol, 2 ay sonra ödemeye başla hem de 10 taksitle" kampanyası başlattı.

Aksa Doğal Gaz Grubu Başkanı Yaşar Arslan, doğal gazın konforlu, çevreci, ekonomik ve temiz bir yakıt olduğuna dikkat çekerek, "Temiz Hava Sıcak Yuva" sloganıyla yola çıktıklarını ve abonelerini arttırarak daha fazla ailenin bu konfordan faydalanmasını istediklerini söyledi.

Aksa Doğal Gaz Grubu Başkanı Yaşar Arslan, açıklamasında, şöyle konuştu:

"Bu amaçla, 15 Nisan 2011 tarihine kadar abone olan müşterilerimiz için, "Şimdi abone ol, 2 ay sonra ödemeye başla hem de 10 taksitle" kampanyası başlattık. Kampanyaya katılan müşteriler, doğal gaza hemen abone olarak kullanıma başlayabileceği gibi, daha sonra doğal gaza geçiş sürecini başlatabilecek ya da sadece mutfakta doğal gaz kullanımına öncelik vererek doğal gazın avantajlarını yaşamaya başlayabilecekler."

Yaşar Arslan, dağıtım yaptıkları 22 il ve 53 ilçede doğal gaz abonesi olmak isteyenlere büyük bir kolaylık sağlayacaklarını ifade ederek, "Doğal gazı tercih edenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Doğal gaz dağıtım faaliyetlerinin özelleşmesiyle birlikte Türkiye’nin hemen her yerine doğal gaz ulaşıyor, ulaştığı bölgelerde oldukça yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Abone olmak isteyenleri, doğal gaz şebekesi bulunan yerlerde, abone olmak isteyenleri, aboneliklerini yaptırmak üzere bölge ofislerine bekliyor" dedi.

Aksa doğal Gaz, "Şimdi abone ol, 2 ay sonra ödemeye başla hem de 10 taksitle" kampanyası şu merkezlerde uygulanacak:

"Adana, Mersin, İskenderun, Osmaniye, Tokat, Amasya, Ordu, Manisa, Balıkesir, Çanakkale, Trabzon, Rize, Bayburt, Gümüşhane, Malatya, Van, Afyonkarahisar, Sivas, Bilecik, Bolu, Şanlıurfa Düzce, K.Ereğli, Gemlik, Bandırma, Mustafa Kemalpaşa, Susurluk ve Karacabey"

Kaynak: İHA