Almanya İtalya maçı hangi kanalda izlenecek?

Almanya İtalya maçı hangi kanalda izlenecek?Almanya İtalya maçı izle. Almanya İtalya maçı izleyin. Almanya İtalya maçı izlemek için tıklayınız. İşte Almanya İtalya maçı ...

Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Türk kökenli Alman milli oyuncu Mesut Özil'in Dünya Kupası'ndan sonra Real Madrid'e transfer olması ile daha da geliştiğini söyledi.

Almanya İtalya maçı hangi kanalda izlenecek?MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Löw, Almanya milli takımının yarın İtalya'ya karşı oynayacağı maç için hazırlandığı Kaiserau Spor Okulu'nda yaptığı açıklamada, 2010 Dünya Kupası öncesinde Mesut'a topsuz oyununu geliştirmesi gerektiğini söylediğini belirterek, “Mesut'un, teknik bir oyuncu olduğu biliniyordu. Şimdi topsuz da sürekli yüksek tempoda oynamayı da öğrendi. Bu konuda daha da iyi oldu” dedi.

Mesut'un ve Alman milli takımının diğer oyuncusu Sami Khedira'nin Real Madrid'e transfer olması ile herkesin gurur duyduğunu ifade eden Löw, iki oyuncun da iyi oynadığını ve önemli maçlarda forma giydiklerini belirtti.
Alman Milli takımının iki oyuncunun gelişmesinden faydalanacağını dile getiren Löw, Mesut ve Khedira'nın da Real Madrid'e gitmekle ileriye doğru adım attıklarını ve bu adımı attıklarından dolayı mutlu olduklarını hissedildiğini kaydetti.

Hazırlık maçında Almanya ile İtalya karşı karşıya gelecek. 2010 Dünya Kupası’nda sergilemiş olduğu üst düzey performans ve oynadığı pozitif futbolla tüm dikkatleri toplayan Almanya, hazırlık maçı da olsa favori gösteriliyor.2006’da Dünya Kupası’nı kazanan İtalya ise hatırlayabileceğiniz gibi Güney Afrika’da tam bir hayal kırıklığıydı. Alman futbolunun son dönemlerde daha da ön plana çıktığını, İtalya’nın ise artık yeni jenerasyonla birlikte farklılaşması gerektiğinin altını çizelim.

İtalyanlar, yeni isimleri kadrosuna monte etmek zorunda. Teknik direktörleri Cesare Prandelli’nin oyun sistemi ile gök-mavililerin ne yapacağını 2012’de daha net göreceğiz. Neticede bir hazırlık maçı da olsa, hem Almanya hem de İtalya bu karşılaşmayı çok önemsiyor.Almanların, hücum hattındaki isimler Schwensteiger, Müller, Mesut, Podolski ve Klose beşlisinin form durumları da önemli. Önceki yıllarda savunma anlayışı hep övülen İtalya’da, Cassani, Ranocchia, Chiellini ve Criscito’nun verimi maçın gidişatını etkileyebilir.

Maçın tahminine geçecek olursak, Dortmund’un stadı Signal Iduna Park’ta oynanacak maçta Almanya biraz daha ağır basıyor. Bence Almanya’nın kadro yapısı ve teknik direktör Löw’ün düşünce tarzı, ibrenin Almanya’ya dönmesini sağlıyor. Nereden bakarsanız bakın, İtalyanlar hata yapmaya müsait. Zorlansa bile Almanya’nın galip geleceğini düşünüyorum.