İHL mezunları hasret giderdi

Konya İmam Hatip Lisesi mezunları, hafta sonu düzenlenen kaynaşma programında bir araya gelerek hasret giderdi. Geleneksel düğün pilavının ikram edildiği programda buluşan mezunlar, organizasyonu her yıl devam ettireceklerini söyledi.



Konya Merkez İmam Hatip Lisesi 1998 -1999 yılı mezunları, kaynaşma amacıyla düzenlenen programda bir araya geldi. Okul salonunda yapılan programda konuşan Konya İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüseyin Avni Erdemir, mezun olan öğrencilerle bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.
Mezunları hiçbir zaman unutmayacaklarını ifade eden Erdemir, mezun olan öğrencilerden okula sahip çıkmalarını istedi.
Okul müdürü Hüseyin Avni Erdemir, mezunlardan okumak isteyip de bazı nedenlerden dolayı okuyamayan öğrencilere de yardımcı olmalarını istedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi konusunda tavsiyelerde bulunan Erdemir, “Birlik içinde olursanız, her işin üstesinden gelirsiniz. İmam hatip şuurunu yaşatmaya devam ettirmenizi istiyoruz. Okuyamayan öğrenci kardeşlerinizi de unutmamanızı istiyoruz. Onlara yardımcı olacağınız için şimdiden sizlere okulumuz adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Geleneksel düğün pilavının ikram edildiği programa Okul Müdürü Hüseyin Avni Erdemir’in yanı sıra 1998-1999 yılı mezunları, emekli ve çalışan öğretmenler katıldı.