Defne Joy Foster'ın Ölümü

Defne Joy Foster öldü.Foster,arkadaşı Kerem Altan'ın İstanbul/Caddebostan'daki evinde ölü olarak bulundu.Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy Foster'ın ölümü hakkında detaylar…

Defne Joy Foster öldü.Foster,arkadaşı Kerem Altan’ın İstanbul/Caddebostan’daki evinde ölü olarak bulundu.Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy Foster’ın ölümü hakkında detaylar…

Son olarak "Yok Böyle Dans" adlı yarışma programında yarışmacı olan ünlü sunucu-DJ ve oyuncu Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan'daki arkadaşının evinde ölü bulundu.Defne Joy Foster’ın ölüm nedeni solunum yetmezliği ve kalp krizi olarak bildirildi. Defne Joy Foster'ın küçük yaştan bu yana astım hastası olduğu da belirtildi.

Defne Joy Foster'ın yaşamını yitirdiği gece Taksim'de arkadaşlarıyla eğlenmeye gittiği ve alkol aldığı daha sonra ise astım ilacı kullandığı öne sürüldü.Defne Joy ölmeden önce ise burnundan kan geldiği bildirildi.

Kerem Halit Atlan Polis’e İfade Verdi

Defne Joy Foster'ın son anlarını Kerem Halit Atlan Polis’e anlattı.
Kerem Altan ifadesinde,Defne Joy Foster ile akşam bir barda tanıştıklarını belirterek, gece geç saatlerde 4 arkadaş aynı taksiyle bardan ayrıldıklarını, daha sonra iki arkadaşlarını evlerine bıraktıktan sonra,Defne Joy ile Bağdat Caddesi'ndeki evine gittiklerini söyledi.

Yemek olarak da zeytin ekmek yediklerini belirten Altan, daha sonra Defne Joy Foster’ın fenalaştığını ve elini yüzünü yıkadığını açıkladı. Burnundan kan gelen Defne'ye doktor çağırmak için evden çıkan Kerem Altan ulaştığı ilk polikliniğin kapalı olduğunu ve başka bir poliklinikten doktorla eve gittiğini söyledi. Eve ulaştıklarında Defne Joy Foster'ın bayılmış bir halde bulunduğunu da belirtti. Ambulans geldiğinde ise Defne Joy Foster ölmüştü.

Defne için 112 Acil Servis Aranmamış

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada,Defne Joy Foster'ın arkadaşının evinde ölü bulunmasıyla ilgili olarak bazı internet sitelerinde yer alan haberlerde Kerem Altan'ın 112 Acil Servis'i aradığının ancak ambulansın gelmediğinin iddia edildiği belirtildi.
Olay günü 112 komuta kontrol merkezindeki tüm ses kayıtlarının incelendiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
“Kayıtlarımızda konuyla ilgili hiçbir ihbar bulunmamaktadır. Olayla ilgili olarak 112 Acil Servis aranmamıştır. Görevlerini üstün bir çalışma temposu içerisinde yerine getirmeye çalışan 112 Acil Servis çalışanlarının moral ve motivasyonları, medyada çıkan bu tarz haberlerden olumsuz etkilenmektedir. Bu konuda tüm basın ve yayın organlarının desteğini bekliyoruz. Defne Joy Foster'ın vefatından dolayı üzüntülerimizi belirtir, yakınlarına ve sevdiklerine başsağlığı dileriz.”

Savcı Evde İnceleme Yaptı

Sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın ölümüne ilişkin olarak Caddebostan'daki evde inceleme yapıldı. Bu sırada Defne Joy Foster’ın eşi Yasin Solmaz eve geldi. Savcı ve polislerin incelemesinin ardından Defne Joy Foster'ın cenazesi otopsi için Göztepe Eğitim ve Araştırma hastanesinin morguna kaldırıldı.

Defne Joy Foster’ın ön otopsi sonucu

Defne Joy Foster’ın sanıldığı gibi aşırı alkol ile uyuşturucu madde almadığı ön otopsi raporunda belirtildi.Ayrıca raporda Defne Joy Foster'ın, doğrudan solunum yetmezliği şüphesiyle hayatını kaybettiği belirtildi. Raporda,Defne Joy Foster'in vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadığı da yer aldı. Foster’in cesedinden doku parçaları alan Adli Tıp uzmanları, bulguları tekrar değerlendirecek. Bir sonuca ulaşılamazsa bulgular Adli Tıp Genel Kurulu’na gönderilecek. Bunun bir ay sürmesi bekleniyor.Bir Adli Tıp uzmanı, Foster için Michael Jackson’ın otopsisine benzer bir inceleme yaptıklarını belirtti.

Acun Ilıcalı’dan Basın Açıklaması

Acun Ilıcalı, mesajında Defne Joy Foster'ın ailesine baş sağlığı dileklerinde bulundu ve bu hafta program yayını yapmayacağını belirtti.

İşte Acun Ilıcalı'nın basın açıklaması:

Sevgili Arkadaşım Defne Joy’u kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Yok Böyle Dans’ta beraber olduğumuz süre boyunca bana hep destek olmuş böylesine iyi niyetli bir insanın bu kadar genç bir yaşta aramızdan ayrılması bana ve bütün Acunmedya ailesine büyük bir acı verdi. Defne’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum. Takdir edersiniz ki böyle bir acı yaşarken hafta sonu hiçbir şekilde program yayını yapmamız söz konusu bile olamaz. Bu hafta sonu Yok Böyle Dans ve Yetenek Sizsiniz Türkiye yayınları olmayacaktır.

DEFNE JOY FOSTER KİMDİR?

Annesi Türk, babası Amerikalı olan Defne Joy Foster, ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulu'nda okudu. 2008'de İlker Yasin Solmaz ile evlendi ve bu evlilikten 13 Haziran 2009'da Can Kılıç adında bir oğlu oldu.

İlk olarak Kral TV'de ekran başına geçen Defne Joy Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Ardından dizi oyunculuğuna başladı. Uzun bir süre "Sihirli Annem" adlı dizide "Eda" karakterini canlandırdı.

Oyunculuğun dışında bir süre tekrar program sundu. Tv8'de yayınlanan "Bir İş İçin Lazım" adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sundu. Bunun dışında bir TRT programı olan "Çeyiz Şov"u sundu, NTV'de "Yeşil Ekran" kuşağında da sunuculuk yaptı.

Son olarak Acun Ilıcalı'nın sunup, yapımını üstlendiği "Yok Böyle Dans" adlı programa yarışmacı olarak katılmış ve geçen hafta yapılan oylama sonrası programa veda etmişti.

Hıncal Uluç Defne Joy Foster'ın ölümünün ardından çok tepki çeken yorumlar içeren bir yazı yazdı

HINCAL ULUÇ'UN DEFNE JOY FOSTER HAKKINDAKİ OLAY YAZISI

Defne Joy Foster’a Ünlülerden Twitt’ler


Defne Joy Foster’ın ölüm haberini alan bazı ünlüler twitter da ne yorumlar yaptılar?
ALPER KUL: Erken kalktım, gün güzel, güneş güzel. Twitter’a girdim… Çok üzüldüm yaaa..
ARMAĞAN ÇAĞLAYAN: Birisi şaka desin lütfen!!!!
BETÜL DEMİR: İnanmak istemiyor insan, allah sevenlerine sabır, Defne’ye de rahmet eylesin
EBRU ŞALLI: Kalbi yüreği çok güzeldi.Toprağı bol olsun, hala inanamıyorum şaşkınım
ECE ERKEN: Ne kadar acı…bu genç yaşta ölümler…Allah ailesine sabır versin…hayat ne kadar basit aslında…yaşıyorsun ansızın gidiyorsun..
ELİF GÜVENDİK: Offffff tüylerim diken diken moralim sıfır dünya tatlısı bir oğul,eşi ,ailesi… Allah sabırlar versin çok zor çokkk..
GİZEM ÖZDİLLİ: Çok üzüldüm çok.. bu nasıl bir kader genç anne…
LEVENT ÜZÜMCÜ: Sanırım beyaz camdakiler gerçekten hiç ölmeyecekmiş gibi geliyor insana. O enerjiyi toprak nasıl hazmedecek bilemiyorum…
MESUT YAR: Günaydın(!) Defne Joy ölmüş. Hakikaten üzüldüm. Sıkı bir dost, zararsız bir insandı. Nur içinde yatsın…
NEDİM SABAN: Hani sabahlar neşeli başlayacaktı? Bu bir şaka olmalı!
PETEK DİNÇÖZ: 33 yaşında etrafına neşe saçan Defne’nin ölüm haberine inanamıyorum. Çok üzüldüm…
RAHŞAN GÜLŞAN: Acun’un da en küçük bir bilgisi yok neden olduğuna dair. O sürekli “bebeği bir yaşındaydı” deyip duruyor kontrolsüzce…
REYHAN KARACA: Bebeciği vardı,dünya güzeli bir annesi vardı. Allah anacığına sabır versin. Çok severdim çok özeldi benim için çok.
YUNUS GÜNCE: Defne Joy depremi. Ölmüş . Çok….ne diyim…sarsıldım. Boş bakıyorum şu an.Bom boş!
DERYA BAYKAL: Ayyy Defne yaktın bizi Defne. Çok üzüldüm çokkkk. Şaka olsun lütfen…
ECE VAHAPOĞLU: Defne Joy Foster’in ölüm haberini şimdi okudum; şaşkınlık içindeyim… Allah rahmet eylesin; toprağı bol olsun.. kelimeler de yetersiz…