Karatede Elbistan rüzgarı esti

Kahramanmaraş’ta yapılan kulüpler arası karate karşılaşmalarında Şehit Teğmen Harun Kılınç İlköğretim Okulu rüzgarı esti. Karate il şampiyonasında Şehit Teğmen Harun Kılınç İlköğretim Okulu, takım halinde şampiyon oldu. Minik, Yıldız ve Ümit kategorilerin

Karatede Elbistan rüzgarı esti


Toplamda 12 birincilik, 4 ikincilik ve 4 üçüncülük elde eden Elbistanlı karateciler, büyük takdir topladı. Takım halinde Kaymakam Metin Maytalman’ı ziyaret eden ve mutluluklarını paylaşan Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Okul Müdürü Eyüp Erdoğan ve Beden Eğitimi Öğretmeni, 4. Dan Siyah Kuşak sahibi Milli Sporcu Umut Sarıca, amaçlarının Türkiye Şampiyonası‘nda şampiyonluk olarak açıkladılar.

Kaymakam Metin Maytalman öğrencilerle tek tek tanışarak başarılarından dolayı kutladı. Maytalman, “Bu konuda bizler de üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Sporcularımıza ve eğitim kadromuza başarılar diliyorum.” dedi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Umut Sarıca “Nisan ayında yapılacak iller arası müsabakalarda Kahramanmaraş’ı temsil edeceğiz. Amacımız Türkiye şampiyonluğu ve milli takımlara sporcu gönderebilmektir. İnşallah bunu da başaracağız.” ifadesini kullandı.

Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ise kabul ettiği şampiyon öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.