Bakan Atalay, Batman'da nikah şahitliği yaptı

Batman'da bölge güvenlik toplantısına katılan İçişleri Bakanı Beşir Atalay, akşam katıldığı düğünde nikah şahitliği yaptı.   

Bakan Atalay, Batman'da nikah şahitliği yaptı
Batman’da bölge güvenlik toplantısına katılan İçişleri Bakanı Beşir Atalay, akşam katıldığı düğünde nikah şahitliği yaptı.    Bakan Atalay, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, ile genel seçimler öncesinde Batman, Diyarbakır, Siirt, Şırnak, Mardin valileri, emniyet müdürleri, jandarma bölge komutanları, il jandarma komutanları, MİT başkanlarıyla birlikte güvenlik toplantısı düzenledi.    

Bakan Atalay, TAPO Kristal Park Tesisleri‘nde düzenlenen toplantı sonrası akşam Çelik ve Bulut ailesinin düğüne katıldı. Beyaz Şato Düğün Salonu’ndaki düğüne; Bakan Atalay’ın yanı sıra Batman Valisi Ahmet Turhan, Ak Parti Batman Milletvekilleri Ahmet İnal, M. Emin Ekmen ve eski DYP Milletvekili Faris Özdemir de katıldı.    Halayların çekilip dolarların havada uçuştuğu düğünde Sercan Bulut ve Ahmet Demir çiftinin nikah şahitliğini yapan Bakan Atalay, evlilik cüzdanını geline takdim edip çifte mutluluklar diledi.   

 Batmanlıların sevinçte ve acıda bir birine destek olduğuna şahit olduklarını söyleyen Bakan Atalay, "Bir Batman düğününde sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duydum. Şuna da şahit olduk, Batmanlıların sevinci paylaşmada, sevince ortak olmada, dayanışmada ne kadar ileri olduğunu gördük. Bir ay önce geldiğimizde yine bu salonda bir acı olayın nasıl paylaşıldığına şahit olduk. İnsanların bu sevinç ve acılarını sürdürmesi çok önemli bir gelenektir." dedi.   

 Cüzdanın kime verileceğinin zaman zaman mesele olduğunu ileri süren Atalay, "hanımların cüzdanı daha iyi koruduğu" şeklinde rivayetler olduğunu hatırlatarak, evlenme cüzdanını geline verdi.