Erdoğan'ın başarısı sandıkta tescil edilecek

Financial Times, Erdoğan'ın seçim zaferini ilan etti: Bölgesinin en popüler lideri, bu seçimle de tescil edilecek. AK Parti Türkiye'de en uzun süre tek başına iktidarda kalmış parti olacak.

Erdoğan'ın başarısı sandıkta tescil edilecek
12 Haziran’daki seçimlerde sandıktan AK Parti’nin galibiyetle çıkacağına yönelik yorumlara Avrupa’dan bir gazete daha eklendi. Financial Times, AK Parti’nin başarısını tekrar tescil edeceğini yazdı. İngiliz Financial Times’ın Ankara Muhabiri Delphine Strauss’un kaleme aldığı seçim hazırlıkları analizde “Erdoğan’ın popülaritesi muhtemelen sandıkta tescil edilecek” denildi. analizde, “Başbakan Erdoğan bölgesinin en popüler liderlerinden biri ve bu muhtemelen seçimle de teyit edilecek. AK Parti, üçüncü kez seçimi kazanması halinde, Türkiye’de en uzun süre tek başına iktidarda kalmış parti olacak” deniliyor.

Diğer taraftan 12 Haziran’da yapılacak seçimler için Meclis sürecini başlatan AK Parti, sandık hazırlıklarına da hız verdi.

SON TAKTİKLER İÇİN KAMP

AK Parti, 25-27 Şubat tarihlerinde de il seçim işleri başkanlarını kampa girmek için Alanya’ya çağırdı. Üç gün sürecek kampta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş, il seçim işleri ve seçim işlerinden sorumlu il kadın ve gençlik kolları başkan yardımcılarına son taktikleri verecek.