Yangın sonrası cesedini kızı buldu

Boş olduğu sanılan evde çıkan yangından bir gün sonra Mehmet Peçe'nin cesedi kızı tarafından bulundu.

Yangın sonrası cesedini kızı buldu
Rize'de merkeze bağlı Çiftekavak köyünde boş olduğu sanılan evde çıkan yangından bir gün sonra Mehmet Peçe (45)'nin cesedi kızı Zeynep Peçe tarafından (19) bulundu.

Pazar akşamı saat 22.30 sıralarında Çiftekavak köyünde boş olduğu sanılan yoldan 200 metre uzaklıktaki tek katlı binada yangın ihbarı alınması üzerine polis ve İtfaiye olay yerine gitti. İtfaiye yangına ulaşmakla zorluk çekerken iki saatlik çalışma sonucu yangın söndürüldü. Olay yerinden ayrılan polis ve itfaiye evin boş olduğu raporunu tuttu.

Yangından bir gün sonra babası Mehmet Peçe (45)'yi cep telefonu ile arayan Zeynep Peçe (19), babasına ulaşamayınca çay toplarken kaldıkları
eve çıktı. Evin yanmış olduğunu gören genç kız evde babasının yanmış cesedi ile karşılaştı. Durumu polise bildiren Peçe, "Güneysu Gürgen köyünde oturuyoruz, burda çay yarıcılığı yapıyoruz. Ancak babam zaman, zaman buradaki evde kalıyor. Eve gelmeyince buraya gelip babamı aradım ve
cesedi ile karşılaştım" dedi.

Mehmet Peçe'nin cesedi Trabzon Adlı Tıp Kurumu'na götürüldükten sonra Güneysu Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Peçe'nin iki çocuk babası olduğu belirtildi.