Ufuk Okulları öğrencileri başarıya doymuyor

Ufuk Okulları öğrencileri sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve bilimsel alanda başarılara imza atıyor. Türkiye Kış Yüzme Şampiyonası‘nda İstinye Ufuk İlköğretim öğrencisi Eyüp Taşpınar Türkiye rekorunu kırdı. Taşpınar, Türkiye Yüzme Federasyonu‘nun düz



İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN TEBRİK
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, uluslararası yarışmalarda dereceye giren Ufuk Kolejleri öğrencilerini tebrik etti. Yıldız, öğrencilerden Merve Coşkun ve Büşra Çabuk’u Romanya’da düzenlenen İnfomatrix Proje yarışmasındaki Dünya 3.lüğü başarısından, Büşra Bayırbaşı’nı da İstanbul olimpiyatlarında biyoloji dalındaki başarısından dolayı tebrik etti.

ATLETİZMDE İSTİNYE UFUK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TAKIM HALİNDE ŞAMPİYON OLDU
Sarıyer Kaymakamlığı‘nın düzenlediği atletizm yarışlarında İstinye Ufuk Lisesi takımı Sarıyer ilçe 1. si oldu. Sarıyer çapında tüm okullardan 45 sporcunun katıldığı yarışlarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.
Şişli Özel Ufuk İlköğretim Okulu, masa tenisi kulübündeki öğrencilerinden oluşan masa tenisi takımı hem kızlar hem erkeklerde Şişli şampiyonu oldu.
Ufuk Kolejleri Spor Kulüpleri Koordinatörü İlhan Çağıl öğrencileri tebrik ederek ‘Okulumuz öğrenciler için kültürel, soysal ve sportif tüm alanlarda gerekli ortam ve imkanları sunuyor. Gençlerimizde girdikleri her spor dalında ciddi derecelerle dönüyorlar. Bu durum biz eğitimcileri ziyadesiyle memnun ediyor. Bir öğretmen için öğrencisinin başarılarını görmekten daha mutlu edecek bir duygu olamaz. Ben öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.‘ dedi.