Arseven ve Faraç birbirine girdi

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ve moderatörlüğünü Faruk Mangırcı'ın üstlendiği 'Yüksek Gerilim' adlı programda, Serdar Arseven ve Mehmet Faraç arasında hararetli tartışmalar yaşandı.

Arseven ve Faraç birbirine girdi
Bir önceki hafta SHP’nin iktidar olduğu dönemde faili meçhullerle ilgili yada askeriyedeki sıkıntılarla ilgili soruşturma açılıp açılmadığına dair sorusuna yanıt alamadığını ifade eden Arseven’e, açıklama yapmak için fırsat vermediğini ileri süren Faraç “Nasıl durdun annenin karnında” deyince tartışma bir anda alevlendi. Faraç’ın söylediklerine sinirlenen Serdar Arseven “Anayı babayı karıştırma adam ol. Sen prematüreysen ben bilmiyorum” diye karşılık verdi.

Soruyu sorup cevabı beklemediklerini ifade eden Mehmet Faraç “ Sizi özel mi yetiştirdiler bir yerde? Soru sor cevabı bekleme. Sakin sakin adam gibi dinleyin cevap vereceğim” dedi.

"BEYNİN BACAK ARANDA"

SHP’nin iktidar olduğu dönemdeki faili meçhullerin tartışıldığı esnada Arseven’in “Üç buçuk yıllık iktidar kısa mı geldi?” şeklindeki cümlesini Mehmet Faraç’ın yanlış anlaması üzerine tartışma alevlendi.

Faraç bu söze “Galiba size uzun geldi” diyince ortalık bir andan karıştı. Arseven bu sözlere "Nasıl bu kadar seviyesiz olabiliyorsunuz” karşılığını verdi.

Fakat Faraç’ın durmaya hiç niyeti yoktu ve “ Ne demek kısa mı uzun mu?” sorusunu Arseven’e yöneltti. Arseven'in ise bu soruya yanıtı şöyle oldu:  “Bir insanın fikri ne ise zikri de odur”

Arseven sözlerinin yanlış anlaşılmasının Faraç’tan kaynaklandığını ifade ederek “Senin beynin bacak aranda” dedi.