Lüks villaya fuhuş baskını

Ataköy'de bir lüks villada fuhuş yaptırıldığı ihbarını alan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, söz konusu adrese operasyon düzenledi. Beşiktaş'ta düzenlenen kumar operasyonunda da 50 kişi gözaltına alındı.

Lüks villaya fuhuş baskını
İstanbul Ataköy'deki lüks bir villada bulunan Bulgaristan ve Ukrayna uyruklu 4 bayan ile kadınları pazarlayan Gülten adındaki bir kişi, fuhuş yaptırdıkları ve yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı.
Gülten adındaki kadının baskını yapan polislere, kendilerini bırakmaları karşılığında 2 bin TL rüşvet teklif ettiği öğrenildi. Polis ekiplerinin rüşvet olarak verilen paraya rapor tutarak el koyduğu ve şüpheli hakkında polise rüşvet vermek suçundan da işlem yapılacağı bildirildi.

Bu arada polis ekiplerinin, yabancı uyruklu bu kadınlara sahte pasaport düzenleyerek Türkiye'ye getiren bir kişiyi arama çalışmaları da sürüyor.
Şüphelilerin sağlık kontrolünün ardından adliyeye gönderileceği, yabancı uyruklu olanların ise sınırdışı edileceği bildirildi.

BEŞİKTAŞ'TA KUMARHANE OPERASYONU

Beşiktaş’ta kumar oynatıldığı gerekçesiyle bir mekâna operasyon düzenleyen polis, 15’i kadın 50 kişiyi gözaltına aldı. İçerde yapılan aramalarda 1 rulet masası, çok sayıda oyun kâğıdı ve oyun pulu ele geçirildi. Mekana daha önce de operasyon düzenlendiği, bu nedenle mühürlendiği öğrenildi.