Oscar'ı sıçan tahmin edecek

Şaşı gözleri ve fazla kilolarıyla büyük ilgi toplayan sıçan Heidi'yi Facebook'ta 300 bin kişi takip ediyor.

Oscar'ı sıçan tahmin edecek
Şaşı gözleri ve fazla kilolarıyla büyük ilgi toplayan sıçan Heidi, Dünya Kupası sırasında ahtapot Paul'ün yaptığı gibi bu yılki Oscar ödüllerini kimlerin alacağını tahmin edecek. Facebook'ta 300 bin kişinin takip ettiği Heidi, Oscar Ödül Töreni'nin yapılacağı gece ABC televizyonundaki 'Jimmy Kimmel Show' da yer alacak. Bu bilgiyi Heidi'nin yaşamını sürdürdüğü Almanya'nın Leipzig kentindeki hayvanat bahçesinden yetkililer verdi. Programın yapımcıları, Heidi'nin ahtapot Paul'ün başarısını yakalamasını umuyor. Ahtapot Paul, Almanya'nın Dünya Kupası'nda oynadığı yedi maçı doğru tahmin etmiş, Hollanda ve İspanya arasında oynanan final maçının galibini de bilmişti.

Sıkı Diyette

Bu arada yetkililer fazla kilolu olan Heidi'yi diyet programına aldıklarını bu sayede şaşı gözlerinin bile biraz düzelebileceğini belirtti. ABD'de terkedilen sıçan, kızkardeşiyle birlikte geçen mayıs ayında Almanya'ya taşınmıştı. 2.5 yaşındaki Heidi temmuz ayında ziyaretçilerin karşısına çıkacak.

ADAYLARDAN BAZILARI


Sinema dünyasının en prestijli ödülleri Oscar'ın adayları açıklandı. Tom Hooper'ın yönettiği ve Colin Firth, Geoffrey Rush ve Helena Bonham Carter'ın başrolünde oynadığı 'The King's Speech' 12 dalda adaylıkla 83. Oscar Ödülleri'nin en güçlü adayı olurken diğer favori yapımlar 'The Social Network/ Sosyal Ağ', 'Black Swan' ve 'The Kids are All Right' en fazla adaylık kazanan filmler arasında yer aldı.

En İyi Film

The Social Network

Black Swan

The King's Speech

The Fighter

Inception

The Kids are All Right

127 Hours

Toy Story 3

True Grit

Winter's Bone

En İyi Erkek Oyuncu:

Javier Bardem "Biutiful"

Jeff Bridges "True Grit"

Colin Firth "The King's Speech''

Jesse Eisenberg "The Social Network"

James Franco "127 Hours"

En İyi Kadın Oyuncu:

Annette Bening "The Kids Are All Right"

Nicole Kidman "Rabbit Hole"

Jennifer Lawrence "Winter's Bone"

Natalie Portman "Black Swan"

Michelle Williams "Blue Valentine"