Hayvan severler Başkan Çakır’a teşekkür etti

Erzincan Doğa ve Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği üyeleri, Belediye Başkanı Yüksel Çakır ile bir araya gelerek, belediye tarafından yapılan hayvan barınağı sebebiyle kendisine teşekkür etti. Erzincan Belediyesi, geçtiğimiz aylarda şehir genelindeki sokak

Hayvan severler Başkan Çakır’a teşekkür etti


Belediye Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen Doğa ve Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği üyeleri, yapılan çalışmalar ve kurulan barınak için Belediye Başkanı Yüksel Çakır’a teşekkür etti. Dernek Başkanı Güler Öztürk, çalışmaları yerinde gözlemlediklerini, gönüllü olarak belediyenin bu çalışmalarında yer aldıklarını ve çalışmalara destek verdiklerini söyledi. Erzincan halkını da bu çalışmalara destek vermeye davet eden Öztürk, barınağın verimli kullanılabilmesi için herkesin desteğinin şart olduğunu vurguladı.

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır da anlamlı bir buluşma olarak adlandırdığı toplantının önemine değinerek, şehirde yaşayanların en büyük problemlerinden biri olan sokak hayvanlarının rehabilite edilmesi adına, atılan bu adımın ve kurulan tesisin önemine vurgu yaptı. Programın sonunda dernek üyeleri tarafından Belediye Başkanı Yüksel Çakır’a plaket takdim edildi.