Derbi Maçın Ardından...

``Güzel bir maç oldu, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum``-``Soyunma odasında başkanımızın söylediği primi açıkladım``-Derbide sakatlanan Eboue`nin durumu kontrollerden sonranetlik kazanacakİSTANBUL - 07.

12.2011 - Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Albayrak, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Ünal Aysal ve teknik direktör Fatih Terim`e teşekkür ederek, şunları kaydetti:``En büyük şansımız başkanımız Ünal Aysal. Başkanımıza ve Fatih Terim hocamıza çok teşekkür ediyorum. Baştan beri söylüyordum, ama bazı arkadaşlar eleştiriyordu. Bazı insanlar konuşurken hocam sabah 7`ye kadar çalışıyordu. İşte o çalışmanın eseri bugün sahadaydı. Güzel bir maç oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, Futbolcularımızın alnından öpüyorum. Soyunma odası bayram yeri gibiydi. Emeği geçen Ünal Aysal başkanım, dünyanın en büyük hocası Fatih hocama, yöneticilerimize, futbolcularımıza, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.``Albayrak, soyunma odasında başkan Ünal Aysal`ın verdiği söz üzerine primi açıkladığını ifade ederek, ``Başkanımın prim sözü vardı. Bugün Florya`ya geldi, futbolcularımızla yemek yediler. Başkanımızın söylediği primi de açıkladım`` dedi.

Geçen sezon bu statta Fenerbahçe`ye yenildiklerinde çok üzüldüğünü hatırlatan Albayrak, Ünal Aysal ve Fatih Terim sayesinde o günlerden bu günlere geldiklerini ifade etti.

Albayrak, Fenerbahçe`yi çok iyi ağırladıklarını ve maçtan önce de tribünlere giderek, küfür istemediklerini söylediğini sözlerine ekledi.

-Eboue`nin sağlık durumu-Fenerbahçe derbisinin ikinci yarısında sakatlanan Galatasaraylı Eboue`nin sol uyluk adalesinden sakatlık geçirdiği bildirildi.

Derbiden sonra kontrol için hastaneye götürülen Eboue`nin, durumunun yapılacak tetkiklerden sonra belli olacağı öğrenildi.

(CAY-BÜL-KAF)
Kaynak: AA