Derbi Maçın Ardından

``Fazla üzülmememiz gerekiyor``-``Tepkilere aldırmıyorum, milli formaaltında ıslıklanmama tepki göstermiştim``(görüntülü)İSTANBUL - 07.

12.2011 - Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel, Galatasaray karşısında alınan 3-1`lik yenilgi nedeniyle fazla üzülmemeleri gerektiğini söyledi.

Volkan, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, taraftarlara seslenerek, şöyle konuştu:``Fazla üzülmemizin gerekmediğine inanıyorum. Taraftarlarımıza söylüyorum. Çok zor dönemlerden geçiyoruz. Her hafta karşımızda yenilikler çıkıyor ama buna en iyi şekilde sahada cevap vermek istiyoruz. Arada bir böyle mağlubiyetlerimiz olabiliyordu. Bir serimiz vardı, bir gün bozulacaktı. İlk yarıda çok iyi oynadılar, Bizi ilk yarıda oynatmadılar, hem de baskı kurdular.``Galatasaray`ı tebrik eden kaleci Volkan, ``Tabii ki yenildiğimiz için üzgünüz ama çok uzun vadeye yaymamak lazım. Önümüzde katedeceğimiz çok yol var. Sezonun sonunda ligi iyi yerde bitirmek için elimizden geleni yapacağız`` dedi.

-``Benim tepkim milli forma altında ıslıklanmamaydı``-Volkan, Galatasaray maçlarında taraftarlardan gördüğü tepkileri normal karşıladığını söyledi.

Galatasaray ile 18. maçına çıktığını kaydeden Volkan Demirel, şöyle devam etti:``Aleyhime tezahüratlar yapılıyor ama bunları normal karşılıyorum. Ben milli takım oyuncusuyum, zoruma giden, Hırvatistan maçındaki tepkilerdi. Galatasaray maçında bütün stat anama avradıma küfür etseler, umurumda değil. Bizim stada gelince de Galatasaraylı arkadaşlardan bunu yaşayanlar var. O günkü tepkim sadece milli forma altında, milli takım oyuncusu olarak, milli takım taraftarlarınca ıslıklanmamdı.``Maçın çok centilmence geçtiğini kaydeden Volkan, kendisine yine tepkiler olduğunu ancak bunların her maçta olabileceğini söyledi.

Derbi maçında, yaşanan şike soruşturması nedeniyle kötü oynadıklarını düşünmediğini anlatan Volkan, ``Gerçekten Galatasaray iyi oynadı, böyle bir maçta ilk yarı 2-0 içeri girince, çevirmek zordu. Biz ne sorun yaşarsak yaşayalım maçlarda elimizden geleni yapıyoruz`` şeklinde konuştu.

(TAŞ-BÜL-KAF)
Kaynak: AA