Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, `4.

Dünya Siyaset Konferansı` için Atatürk Havalimanı`ndan Viyana`ya hareket edecek. (15.45)

TBMM`de 2012 Yılı Merkezi Bütçe görüşmesi başlıyor. (14.00)

TBMM Adalet Komisyonu şike yasasını görüşecek. (18.00)

TBMM İnsan Hakları Komisyonu toplanıyor. (10.30)

Kamu Yönetimi Kongresi Hilton Otelde yapılıyor. Kongreye, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin katılacak. (10.30)

TÜRK-İŞ 21’nci Olağan Genel Kurulu, Büyük Anadolu Hotel’de yapılacak. Genel Kurula CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut ve siyasi partilerin yöneticileri ile KKTC Başbakanı İrsen Küçük katılacak. (10.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Romanya’nın Ankara Büyükelçisi Radu Orefrei’yi makamında kabul edecek. (16.00)

Başbakanlık himayelerinde, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) ev sahipliği ve Turkcell’in stratejik ortaklığında Ankara Ticaret Odası’nda düzenlenecek “Türkiye İnovasyon Konferansı”nda İnovasyon Gurusu Prof. Clayton Christensen tarafından “Kamuda İnovasyon” konulu bir sunum gerçekleştirilecek. Konferansta Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Turkcell Genel Müdürü Süreya Ciliv birer konuşma yapacak. (09.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Travel Turkey İzmir 2011 Fuarı`nın açılışı ve açılış nedeniyle düzenlenen konferansa katılacak. (11.00)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Türk Yerel Medyası AB Yolunda Projesi`nin 8. Bölgesel Bilgilendirme Seminerine katılacak. Bağış`ın katılımıyla İzmir Valiliği Avrupa Birliği Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı yapılacak. Ege Bölgesi Sanayi Odası üyeleriyle toplantı yapacak, ESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşecek. (09.30 / 14.30 / 16.00 / 17.30)

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kick Boks ve Muay Thai Federasyonu’nda Dünya Şampiyonu olan sporcuları makamında kabul edecek. (12:30)

Ankaragücü, Bursaspor ile 19 Mayıs Stadyumu’nda karşılaşacak. (18.00)

2012 Dünya Süpersport Şampiyonası’nda yarışacak olan Kenan Sofuoğlu sponsorluk anlaşması imzalayacak. (11.00)

Spor Toto Süper Lig’de 14. hafta maçları Samsunspor – Kayserispor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Mersin İdmanyurdu, Ankaragücü – Bursaspor, Orduspor – Sivasspor ve Manisaspor – Beşiktaş karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (18.00 / 20.30)