Birand'a doğum günü sürprizi

Mehmet Ali Birand'a Genç Bakış'ta öyle bir doğum günü hazırlandı ki...

Birand'a doğum günü sürprizi
Kanal D'nin gaflarıyla ünlü anchormanı Mehmet Ali Birand'a öyle bir doğum günü kutlaması hazırlandı ki, Birand bu doğum gününü unutamayacak. Kanal D ekranlarında yayınlanan Abbas Güçlü ile yayınlanan Genç Bakış'a konuk olan Mehmet Ali Birand'ın doğum günü canlı yayında kutlandı.

Usta anchormen Birand'ın doğum günü kutlaması neşeli ve mutlu anlara sahne olurken, programa katılan öğrenciler "Mutlu Yıllar Birand" dövizi açtı. Birand'ın çok sevdiği eşi Cemre Birand'da üzerinde yanan mumlar ile sahneye girince Mehmet Ali Birand hem şaşkınlık yaşadı, hem de mutluluk.

Birand'a doğum günü sürprizi

SÜRPRİZ ÜSTÜNE SÜRPRİZ
Sürpriz üstüne sürpriz yaşan Birand'a bir sürprizde çalışma arkadaşlarından geldi.Kanal D Haber'e de bağlantı yapılan programda, çalışma arkadaşları Birand'ın doğum gününü kutladı.
Birand'ın torununun stüdyoya getirilmesi ünlü anchormana duygulu anlar yaşattı. Çalışma arkadaşlarının canlı yayına bağlanmasıyla şaşıran Birand, şaşkınlığını ""Oğlum toplantıda değil misiniz lan siz" sözleriyle gösterdi. Birand'ın torununun da getirilmesi Birand'a oldukça büyük bir sürpriz oldu.

Programın sonunda Abbas Güçlü, Birand'ın ilk yazısının yayınladığı Milliyet Gazetesinin çerçeveletilmiş halini, Birand'a hediye edince Birand mutlu anlar yaşadı.

BEYAZ GAZETE