Öğrencilerden Protokol Üyelerine Yemek

Gümüşhane Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri İl Genel Meclisi Üyeleri’ne okullarını tanıtmak amacı ile bir yemek düzenledi.

Düzenlenen programa Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım ve İl Genel Meclisi üyeleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım, 2007-2008 eğitim öğretim yılına 40 öğrenci ile başlayan Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nin geçen yıl ilk mezunlarını verdiğini, bugün 166 öğrencinin yiyecek içecek hizmetleri alanı, servis ve mutfak dallarında 4 uygulama atölyesi ile eğitim öğretimlerini sürdürdüğünü ifade etti

Yemeğin mutfak sınıfı tarafından hazırlandığını, sunumunu da servis sınıfının yaptığını kaydeden Yıldırım, bu tür yemeklerin öğrenciler için uygulama fırsatı olduğunu belirterek, katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda ise yemeklerin son derece güzel hazırlandığını ve güzel sunulduğunu belirterek öğrenci, öğretmen ve yöneticilere teşekkür etti.
Kaynak: İHA