İzmir'de Bıçaklı Kavga : 3 Yaralı

İzmir’in Alsancak semtinde eğlence mekânına müşteri olan gelen şahıslarla, güvenlik görevlileri arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 3 kişi bıçakla yaralandı.

Yaralanan 3 güvenlik görevlisi hastaneye kaldırılırken, çevreden toplanan vatandaşlarca darp edilen zanlılar ayakta tedavi edildikten sonra gözaltına alındı.

Olay, saat 03.30 sıralarında Şehitler Caddesi 1504 Sokak üzerindeki bir eğlence mekânında meydana geldi. Eğlence mekanına müşteri olarak gelen T.K., E.K. ve E.T. henüz bilinmeyen bir nedenle, güvenlik görevlileri Sercan Gül (27), İsmail Garip (24) ve Ramazan Altan (23) ile tartışmaya başladı. Tartışma bir anda bıçakla kavgaya dönüşürken, güvenlik görevlileri Sercan Gül, İsmail Garip ve Ramazan Altan bıçak darbesi ile yaralandı. Kavgaya karışan diğer 3 kişi ise çevredeki vatandaşlar tarafından darp edildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. 3 zanlı ayakta yapılan tedavilerinin ardından ifadeleri alınmak üzere Alsancak Polis Merkezi’ne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.