Kartalkaya'da Yılbaşı Bereketi

Türkiye`nin önde gelen kayak merkezlerinden biri olan Kartalkaya`da yılbaşı öncesi otellerin doluluk oranı yüzde 90`a ulaştı.

Kartalkaya'da Yılbaşı Bereketi
Kartalkaya`da tatilciler karla kaplı pistlerde kayak yaparak yeni yılı karşılamaya hazırlanıyor. Kar kalınlığının 100 santimetreyi aştığı Kartalkaya`da oteller de yılbaşı gecesi müşterilerine cazip fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. Yeni yıl için Kartalkaya`yı tercih eden tatilciler, saatler 24.00`ü gösterdiğinde düzenlenen kar partisiyle 2012 yılına merhaba diyecek

Grand Kartal Otel Genel Müdürü Halit Ergül, kar kalınlığının kayak yapmak için çok uygun olduğunu belirterek "Yılbaşını karla karşılamak isteyen müşterilerimiz Kartalkaya`yı tercih ediyor. Şimdiden otelimiz iyi bir doluluk oranına ulaştı. Tercih edildiğimiz için mutluyuz. Yeni yılı Kartalkaya`da karşılayan müşterilerimiz pişman olmayacaktır" diye konuştu.
Kaynak: İHA