Yasa görüşülürken yasaya muhalefet etmedi

TGRT Ankara temsilcisi Nuri Elibol emekli milletvekillerinin maaş zammını düzenleyen yasaya ilişkin, "Her yasaya bas bas bağıran Emine Ülker Tarhan nedense bu yasa görüşülürken muhalefet etmedi" dedi.

Yasa görüşülürken yasaya muhalefet etmedi
Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın modere ettiği Basın Kulisi'ninde bu hafta ulusal televizyon kanallarının Ankara temsilcileri Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından veto edilen emekli milletvekillerinin maaş zammını düzenleyen yasayı mercek altına aldı.

Yasa görüşülürken yasaya muhalefet etmedi

KILIÇDAROĞLU YASANIN ARKASINDAYIM DEMİŞ

Yasayla ilgili CHP'nin tutumunu eleştiren TGRT Ankara temsilcisi Nuri Elibol, CHP'nin çark edişine oldukça sinirlendi. Yasanın meclis gündemine gelmeden önce Kılıçdaroğlu'ndan onay alındığını öne süren Elibol "Kılıçdaroğlu dedi ki 'ben grup başkanvekili iken bunun için çok çalıştık ama beceremedik. Ben destekliyorum, getirin CHP olarak arkasındayım' demiş. Grup başkanvekilleri ile meclis başkanının yasayla ilgili bir araya geldi. Tam imzalama aşamasında her nerden oluyorsa ortadan kayboluyor" dedi

BAS BAS BAĞIRAN TARHAN'IN SESİ ÇIKMASI
Akif Hamzaçebi'nin 2 CHP'li vekile önergenin altına imza attırma talimatı verdiğini iddia eden Elibol "Muharrem İnce bu zammın çıkması için en ince kulisleri yapan kişidir. Yasa Genel kurula iniyor. Genel kurulda yasa üzerinde tartışılıyor. Bugün elinde en çok kağıdı feryat eden Emine Ülker Tarhan, genel kurulda Meral Akşener bütün parti gruplarına soruyor 'Bir itirazı olan var mı' diye 3 kez soruyor. Nedense bugün bas bas bağıran Emine hanımın yasaya muhalefet etmek aklından geçmiyor. Her yasaya müdahale eden Tarhan söz hakkı istemiyor." dedi.

KEMAL BEY ÇARK ETMEYİ SEVİYOR
Yasanın onayı sonrası gelen tepkilerin ardından, CHP'nin siyasi rant elde etmek için karşı çıktığını söyleyen Elibol "Ben Kemal beyin ben bu durumuna alışığım. Çark etmeyi seviyor. Bir şeyi söylüyor, 3 gün arkasında durmuyor. Ondan sonra çark ediyor. Ve bu Kemal beye de zarar veriyor. " diye konuştu.

BEYAZ GAZETE