Yetim ve Öksüzlere Dernek Şefkati

Gaziantep Yetim Öksüz Çocuklar Derneği Başkanı Hakan Gökşen, bugüne kadar 291 aileyi ziyaret ettiklerini söyledi.

Sosyal güvencesi olmayan 18 aile bulduklarını belirten Gökşen, bu ailelere ve çocuklara çeşitli yardımlarda bulunduklarını kaydetti.
İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen `Yetim-Öksüz Çocuklar Yalnız Değilsiniz` projesi çerçevesinde bir dizi etkinlik yaptıklarını bildiren Gökşen, projenin kapanış kokteylini Şehitkâmil Konferans Salonu`nda gerçekleştirdiklerini kaydetti. 3 ay devam eden ``Yetim Öksüz Çocuklar Yalnız Değilsiniz` projesinin başarıyla sonuçlandığını vurgulayan Hakan Gökşen, programa Vali Yardımcısı İbrahim Yurdakul, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın ve proje kapsamında ziyaret edilen ailelerin katıldığını söyledi. Gökşen, programda duygu yüklü sahneler yaşandığını belirtti.
Başkan Gökşen, ekonomik olarak güçlü bir dernek olmadıklarını ama yaklaşık 10 bin yetim öksüz çocuğa hitap ettiklerini dile getirdi. Gökşen, “Gaziantep’e sesimizi duyurmak istiyoruz. Gaziantepli iş adamlarından yetim öksüz çocukların yaşama tutunmalarını sağlayacak maddi manevi destek bekliyoruz.” diye konuştu.