Lale Devri 56. bölüm özeti ve fragmanı

Zengin bir ailenin işlerin kötü gitmesinden dolayı uçurumun kenarına gelmesi ve bu sürçte yaşanan olaylar izleyicinin büyük beğenisini topladı.

Lale Devri 56. bölüm özeti ve fragmanı
Lale Devri dizisinin 56. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Toprak, Remzi 'nin Sultan 'la konuşmasına kulak misafiri olur! Okan 'ın cesareti karşısında şaşkına dönen Reyhan, aynı cesareti kendi gösteremez. Okan ilişkilerine noktayı koyar! Acı çeken Reyhan, bu durumu kabullenebilecek midir? Toprak 'ın mide bulantısı, Yeşim 'i şüphelendirir. Ancak Toprak, bu durumu hamileliğe yormaz.

Toprak mı yoksa Yeşim mi haklı çıkacaktır? Necip 'i özleyen Zümrüt, perişan haldedir. Durumdan şüphelenen Kerem ayrılığı öğrenir. Ancak Zümrüt 'le ilgili çok daha sarsıcı bir gerçeğe tanıklık edecektir! Toprak, Sıtkı 'yı hastaneye götürmek zorunda kalır. Çınar da yaralanan bir işçiyi aynı hastaneye getirir. Çınar, Toprak 'ın verdiği sözü tutmadığını anlamak üzeredir!

Kayseri 'den İstanbul 'a gelen ve iş dünyasında hızla yükselen başka bir ailenin ise zor günler geçiren Taşkıran ailesinin kaderini etkilemesi de diziyi ilginç ve çekici kılan başka bir yön olarak belirginleşiyor.