Minik Öğrencilerden İngilizce Tiyatro

Şanlıurfa Siverek Özel Bulut İlköğretim Okulu anasınıfı ve 1.

kademe öğrencileri İngilizce bilgilerini pratiğe dökerek İngilizce programı düzenledi. Özel Bulut Koleji`nde düzenlenen programa Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu da katıldı. İngilizce öğretmenleri rehberliğinde okulda öğrendikleri bilgi ve becerilerini İngilizce ve Türkçe olarak seslendiren minik öğrenciler, tiyatro, şiir ve şarkı söyleyerek izleyenlerine keyifli anlar yaşattı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa 1/A sınıfının Hello My Friends (Merhaba Arkadaşlar) adlı sevimli şarkıları ile devam etti. 5/A sınıfı öğrencilerinden Neval Dündar, Orhan Veli Kanık`ın “Anlatamıyorum” adlı şiirini İngilizce seslendirdi ve büyük beğeni topladı. Daha sonra sevimli bir köpeği anlatan Bingo adlı şarkı 3/A sınıfı tarafından görsel bir sunum eşliğinde sahnelendi.
Programın son gösterisini çocukların vazgeçilmez müzikleri haline gelen “Teşekkür Ederim” adlı parçanın İngilizce versiyonu olan Thank You Very Much oluşturdu. Program 1/A sınıfından Bengisu Şahin`in İngilizce duası ile sona erdi.