Kış Ortasında Rafting Keyfi

Türkiye`de bir çok il kar yağışı ve soğuk havanın etkisindeyken, hava sıcaklığının 14 derece olduğu Antalya`nın Gazipaşa ilçesinde Hacımusa çayında rafting yapan sporcular, herkesi bu sporu yapmaya davet etti.

Kış Ortasında Rafting Keyfi
Gazipaşa Su ve Doğa Sporları Kulübü Hacımusa çayında kano ile rafting turu düzenlendi. Hacımusa Çayı`nın Kocaköprü mevkiinden Selinus plajına kadarki 4 kilometrelik parkurda kış ortasında rafting yapan klüp üyeleri keyifli anlar yaşadı. "YAZIN SU SEVİYESİ RAFTİNGE UYGUN DEĞİL" Kulüp Başkanı Mustafa Akkoca, rafting heyecanını yaz aylarında da yapmak istediklerini ancak Hacımusa Çayı`nda yaz mevsiminde su seviyesinin düşmesi nedeniyle bu heyecanı kış mevsiminde yaşayabildiklerini söyledi

"AMACIMIZ HACIMUSA ÇAYINI KIŞ RAFTİNG MERKEZİ YAPMAK" Akkoca, "Kış turizmine alternatif sunmak için 4 kilometrelik parkurda rafting yaptık. Çok da güzel ve keyifli oldu. Amacımız Hacımusa çayının kışın rafting merkezi yapmak. Alanya ve Gazipaşa`ya kış aylarında gelen turistler Gazipaşa`da rafting yapıp adrenalin yaşamanın heyecanını yaşayabilirler. Herkesi Hacumusa Çayı`nda rafting yapmaya davet ediyorum" diye konuştu.
Kaynak: İHA