Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Karakaş:

26.

12.2011 - Beko Basketbol Ligi`nde dün Banvit`e deplasmanda 70-66 yenilen Fenerbahçe Ülker`in şube direktörü Nedim Karakaş, maçta öne geçtikleri bölümde oyunu kopartmalarına izin verilmediğini ileri sürdü.

Karakaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok iyi bir takım olan Banvit`in iyi mücadele ettiğini belirterek, ``Başa baş geçen bir maç oldu. Öne geçtiğimiz dönemlerde maalesef oyunu kopartmamıza izin verilmedi. Oyuncularımıza yapılan 11 tane bloğun tertemiz olduğuna inanmıyorum`` dedi.

Hafta içinde THY Avrupa Ligi`nde İtalya`nın Bennet Cantu takımıyla yaptıkları zorlu maçın ardından Banvit maçına çıktıklarını kaydeden Karakaş, ``Banvit maçında Ömer Onan ve Emir Preldzic`in de eksikliği hissedildi. Son dakikaya galip gelecek şekilde girdik, ama son topu biz kullanamadık, onlar kulandı. Maç 4 sayıyla bitti. Banvit`i tebrik ediyorum. İyi basketbol oynuyorlar`` diye konuştu.

Sakatlığı nedeniyle uzun bir süredir takımdan ayrı kalan Mirsad Türkcan`ın yarından itibaren takımla çalışmalara başlayacağını ifade eden Nedim Karakaş, Ömer Onan`ın Galatasaray Medical Park ile 30 Aralık Cuma günü yapacakları derbi maça yetişmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

(CAY-TAŞ-SBR)
Kaynak: AA