Yeni Malatyaspor

25.

12.2011 - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup`ta Yeni Malatyaspor`un, sahasında Bugsaşspor`a 4-0 yenildiği karşılaşmanın ardından iki takımın oyuncuları arasında tartışma çıktı.

Malatya İnönü Stadı`nda oynanan Yeni Malatyaspor-Bugsaşspor karşılaşmasının ardından çıkan tartışmaya güvenlik güçleri müdahale etti. Polis ekiplerinin araya girmesi sonucu iki takımın futbolcuları, araçlarına binerek stattan ayrıldı.

Yeni Malatyaspor`un Teknik Direktörü Ali Güneş, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisinin son maçı olduğunu belirtti.

``Dışarıda çok rahat başarılı olan takımın kendi sahasında başarılı olamamasının sorgulanması gerekiyor`` diyen Güneş, maçlarda alınan sonuçların üzücü olduğunu belirtti.

Futbolcularına karşı oldukça cömert olan Yeni Malatyaspor`un yönetimi adına da sonuçlara üzüldüğünü kaydeden Güneş, ``Malatya adına da üzülüyorum. Bu şekilde sonuçları almayı hak eden bir camia değil. Kötü bir süreç yaşandı. 11-12 maçtır beraberiz. Çözüm bulamadık. Mücadele ediyorsun, çok net pozisyonlara giriyorsun ama sonuç olumlu olmuyor`` diye konuştu.

Bugünkü maçın ikinci yarısına dikkati çeken Ali Güneş, ``Futbolcunun aklı tribünlere gittiği anda onlardan çok net bir şey beklemek doğru değildi. Aldığımız en farklı mağlubiyet bu idi. Ligin ilk yarısının böyle bitmesini hiç istemezdik`` ifadesini kullandı.

Bugsaşspor`un Teknik Direktörü Ahmet Yavuz ise geçen Çarşamba günü kupa maçına çıktıkları için bu maçın çok zor geçeceğini bildiklerini anlattı.

``Ligin iyi takımlarından biri ile mücadele etmemiz gerekiyordu`` diyen Yavuz, oyuncularının maça çok iyi hazırlandığını, Malatya`dan alınlarının akıyla gideceklerini kaydetti.

(GÖR-YET-EMN-MTE)
Kaynak: AA