Beko Basketbol Ligi

22.

Beko Basketbol Ligi
12.2011 - Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne, cumartesi günü kendi evinde Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak.

Erşan Kartal (Baş Hakem), Ali Şakacı ve Ahmet Tatlıcı`dan oluşan hakem üçlüsü yönetilecek olan karşılaşma Mimar sinan Spor Salonu`nda saat 17:00`de başlayacak.

Ligde henüz 3 galibiyeti bulunan Olin Edirne, ilk yarının son haftalarına girerken Mersin Büyükşehir Belediyesi ile çok önemli bir virajda karşılaşıyor.

Olin Edirne`nin ligdeki sıkıntılı günleri aşabilmesi için sahadan mutlak galibiyetle ayrılması gerekiyor.

Sakat ve cezalısı bulunmayan Olin Edirne, bu maçtan sonra 31 Aralık Cumartesi günü Zonguldak Ereğli deplasmanında Erdemir ile ardından 4 Ocak Çarşamba günü İzmir deplasmanında Aliağa Petkim ile karşılaşacak.

Peş peşe iki deplasmanın ardından ligin güçlü ekiplerinden Pınar Karşıyaka`yı Mimar Sinan`da konuk edecek olan Olin Edirne, ilk yarının son maçını Bandırma`da Banvit ile oynayacak.

-Olin Edirne Taraftar Ürünleri-Bu arada, Olin Edirne`den yapılan yazılı açıklamada, bugüne dek sadece Mimar Sinan Spor Salonu`ndaki Olin Shop`ta satışları yapılan Olin Edirne Basketbol Takımı taraftar ürünlerinin bundan böyle Saraçlar Caddesi`nde İş Bankası karşısındaki Paçarız Mağazasında da satışa sunulacağı bildirildi.

Açıklamada, Olin Edirne`nin 4 ayrı çeşit orjinal takım formasına sahip olmak isteyen Edirnelilerin, bu isteklerine artık şehrin merkezinde daha kolay ulaşabilecekleri kaydedildi.

(RC-ZZ)
Kaynak: AA