Basketbol

21.

12.2011 - Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımı`nın oyuncusu Zoran Erceg, Hacettepe Üniversitesi karşılaşmasının kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Kulüp internet sitesine açıklamada bulunan Erceg, cumartesi günü deplasmanda Hacettepe Üniversitesi ile karşılaşacaklarını ifade ederek, ``Galatasaray Medical Park galibiyetinin önem kazanması için Hacettepe Üniversitesi maçını da kazanmamız gerek. Şu anda iyi bir tempo yakaladık. Güzel basketbol oynadığımızı düşünüyorum`` dedi.

Erceg, eksik kadroyla olmalarına rağmen geçen hafta Galatasaray Medical Park`ı yenmeyi başardıklarını vurgulayarak, ``Bu hafta Hacettepe Üniversitesi karşısında da galip gelmek istiyoruz çünkü bizim için o zaman, Galatasaray galibiyeti önemli hale gelmiş olacak`` ifadesini kullandı.

Siyah-beyazlı taraftarlar hakkında da açıklamalarda bulunan Erceg, ``Sezon başından itibaren bizi destekleyen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Onların desteği bize ayrı bir güç katıyor. Bu hafta Hacettepe Üniversitesi karşısında da aynı desteği göreceğimize eminim`` diyerek sözlerini tamamladı.

(TAŞ-ÇET-KAF)
Kaynak: AA