'Senin de cellatın ben olacağım'

Sacit Aslan, dün canlı yayında kavga ettiği Erkan Özerman'a gözdağı verdi. "Ben de senin ipini çekeceğim."

'Senin de cellatın ben olacağım'
Dün Beyaz TV ekranlarında Seda Sayan'ın sunduğu Beyazın Sultanı programında karşı karşıya gelen Erkan Özerman ile Sacit Aslan, canlı yayında birbirine girmişti.

Erkan Özerman'ın, İzzet Çapa'ya verdiği röportajda Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın'ı yerden yere vurmasıyla başlayan kavga iyice kızıştı. Dün canlı yayında ikili arasında gergin anlar yaşanmıştı. Özerman'ın "Babası Sacit Aslan için çamurdan insan çıkarma sana da bulaşır dedi. Gittikçe çamurlaşıyor" ifadelerine çok sinirlenen Aslan, bugün de konuk olduğu Beyaz Manşet programında Özerman'a ateş püskürdü. Sacit Aslan, Erkan Özerman'a gözdağı vererek, "Senin de cellatın ben olacağım" dedi.

"Hangimiz çamuruz acaba merak ediyorum" diyen Aslan Özerman'a, "Bu memlekette bu camianın içinde bir dereye düştüm de senin gibi pisliklere dokunmadan yüzmesini öğrendim. Madem bu konular buraya geldi. Ben de senin ipini çekeceğim. Senin de cellatın ben olacağım" şeklinde çıkıştı.

Özerman’ın "onu babasıyla ben barıştırdım" iddiasını yalanlayan Aslan, Petek Dinçöz’ün babası Fahrettin Aslan ile kendisini nasıl barıştırdığını da anlattı. BEYAZ GAZETE

'Senin de cellatın ben olacağım'